יש לי שאלה חשובה!!

anna_nicole

New member
יש לי שאלה חשובה!!

כל מי שיודע - שיענה בבקשה כי זה נושא בוער.. אז ככה: אני ובת דודה שלי כל הזמן מתווכחות בנושא הביטוח לרכב. היא נהגת חדשה והיא נוהגת על רכב שאין לו ביטוח לכל נהג (רק ביטוח חובה). האם מותר לה לנהוג ברכב מבחינת החוק? כי שמעתי שאסור לנהוג ללא ביטוח בכלל! היא אומרת שמותר ורק במקרה של תאונה - אין ביטוח שיכסה על הנזק (במלים אחרות - הנהג נדפק). אז מה אתם אומרים? תענו ורק במקרה שאתם באמת מבינים בזה! תודה!

Y@ir

New member
חשוב מאוד !!!

תגידי לה שדחוףףף תוסיף לביטוח את הסעיף של ה"נהג חדש" אומנם זה עולה לא מעט כסף אבל כרגע היא לא מבוטחת, עזבי את העניין שזה לא חוקי, תחשבי על זה שחס וחלילה היא דורסת מישהו הלכו לה ולמשפחה שלה החיים, כל חודש תשלומים עצומים על טיפולים וכיוצ"ב, חוץ מזה שאם יתפוס אותה שוטר זה שלילה, קנס וכדומה ...

Superdror

New member
גם בביטוח חובה יש סעיפי גיל

ויש לבדוק אם הביטוח מכסה את כל הגילאים. אין כל קשר בין ביטוח חובה לבין ביטוח מקיף או צד ג'. במידה וביטוח המקיף/צד ג' לא מכסה נהגים חדשים, במקרה של תאונה - היא תצטרך לשלם את הנזק שנגרם לרכוש מכיסה. בנוגע לביטוח חובה, כדאי וחובה לבדוק את סעיפי הפוליסה ולראות שהוא אכן מכסה גם נהגים חדשים. לפני מספר חודשים כתבתי הסבר מפורט בנוגע לסוגי ביטוח בפורום לימודי נהיגה ותאוריה, צירפתי לינק להסבר.

Superdror

New member
אופס, לרגע חשבתי שאני בפורום

מכוניות. בכל אופן , קראי את ההסבר.

למעלה