יש לי שאלה חשובה

hahadasha

New member
יש לי שאלה חשובה

שלום לכולם, עד שמצאתי פורום של גרושים וגרושות התקלקל לי המחשב ונעלמתי קצת, אבל עכשיו חזרתי לשמחתי ואני מקווה שגם לשמחתכם. יש לי שאלה חשובה: יש מפגשים בפורום הזה? הוירטואל הזה בשלב מסויים הוא לא מספק.

*יערית

New member
קצת מסובך....

יש לנו כאן אנישם שכותבים גם בפורומים אחרים.. כך שמרבית האנשים מכאן נפגשיםעם אנשים משם ויש כמה אחרים שנפגשים כאן במיפגשים קטנים ואינטימים. אבל יש חוק בבית הזה{נכון?}שפרק ב´ עדיין חושש ממפגשים למרות שאפשר לומר שכמעט וראינו את כולם בכל מיני מפגשים אחרים.. הבנת? כי לי זה קצת מבולגן
איפה ניצת שצריכים אותה?

../images/Emo4.gif אני כאן יקירתי

עם אף דולף וחם עולה... גררתי את עצמי קצת מהמיטה. ולמה
? כי זה לא חוק זו דעתי האישית אתם רוצים מפגש ? זכותכם הלגיטימית ארגנו לכם אחד כזה ותהנו רק אני רוצה לספר לך יערית ולעוד רבים מכם שפניו של הפורום לא יהיו אותם פנים כבר עכשיו , יש אנשים שאם בהתחלה הפורום היה עבורם מקום בו הרגישו חופשיים לשתף בהכל היום כבר אינם עושים זאת מהסיבה שמכירים אותם , מהסיבה שהם נפגשו עם האנשים במפגשי פורומים אחרים . אז זה עניין של השקפה יש מי שרואה את הפורום כעוד מקום להכיר בו אנשים ולהתערבב חברתית ויש מי שרואה בו הרבה יותר מעבר . ושוב תחליטו שאתם רוצים? בבקשה יש כאן אנשים בוגרים ואיש כטוב בעיניו יעשה

maof

New member
רצונו של אדם כבודו !!!!!!

כל אחד מחפש את הריגושים שלו ...... יש אנשים שרוצים להראות את עצמם ....... משום שזה מוסיף להם דבר מסוים....... הם אוהבים את ההיתחזות של אחרים ומוכנים לשחק את כללי המשחק משום שהחיים הם במה והם רוצים להיות בין השחקנים החלמה מהירה ניצת
מעוף

angel151

New member
מעוף אני חושבת שמפגש יכול להרוס

כי למשל כך אותי לדוגמא: בשלב זה אני מעדיפה להשאר חסויה..ומי שרוצה לראות אותי למשל אז אני מופיעה בכרטיס שלי שם יש תמונה שלי מעכשיו. אבל מעדיפה להעזר בכם , לקבל חיזוקים .. מפגשים אני מהססת.. עדיף להפגש אחד עם השני עם רוצים אבל לא כמפגש חברתי כי אז כל הקסם שבמדיה ירד . זאת דעתי בכל אופן. היום אני עם שפעת בקושי אני מחזיקה מעמד. יהיה ו טוב.

maof

New member
מלאכית אני מבטיח../images/Emo13.gif

בכוח אני לא יגרור אותך....
אני לא רוצה להחליט עבור אחרים מה טוב עבורם בקושי אני מחליט עבור עצמי
ואם את רוצה חיזוקים קחי חיזוקית של הדס
ובעוד שניה בדרך אליך......
לגבי קסמים לא מאמין בדברים למדתי לראות שאנשים כותבים דבר מסוים ולמעשה מיתכוונים לדבר אחר אבל גם במיפגשים אני מיתחבר לאנשים שנוח לי איתם המציאות פשוטה את לא יכולה לאהוב את כולם ולהיתחבר לכולם ומי שאמר לך את זה אצ יכולה להעביר לו בשמי שהוא שקרן !!!!!!!! מעוף

angel151

New member
אני בסך הכל אמרתי את דעתי../images/Emo150.gif

אתה לא יכול לדעת או להתחבר לאדם מסויים ממה שהוא רושם בפורום. אני את עצמי מכירה , גם לא יכולה לאהוב את כולם כי אין לי מספיק מקום לאהבה בשביל כולם. אין לי בעיה עם מפגשים רק שאני בימי הראשונים כאן , לא מכירה אתכם כל כך עדין והכל חדש לי. אגב פורום גרושים גרושות זה אותו דבר כמו זה?

*יערית

New member
לא מערבבים בשר בחלב../images/Emo13.gif

גרושים גרושות כבודם במקומם.....ונושאיהם ופרק ב´ כבודו במקומו ונושאיו!
בשני הפורומים יש חומר אנושי מעולה!

angel151

New member
פרק ב´ זה כבר למי שיש בן זוג והתחיל

את פרק ב´ של חייו או ?? ככה זה נשמע לי.. תקנו אותי בבקשה אם טעות בידי

maof

New member
מלאכית לא כל מי..........

שיש לו/ה בן זוג כותבת כאן........ בדיוק שלא כל מי שכותב בגרושים גרושות גרוש..... יש גם פרודים שאוהבים לכתוב שם אולי ימצאו חיזוקים וכל אחד כותב בגלל הסיבות שלו...... כן אני בפרק ב´ של חיי לפחות אני חושב בצורה כזו ורואה את עצמי עם בת זוג מקסימה...... אני גם יודע שיש הרבה אחרים שחושבים שאני טועה והדעה שלי משוחדת......ולא אוביקטיבית אבל אני כותב כאן בגלל שנחמד לי ומתאים לי..... אני חושב שהאנשים שכותבים כאן מאוד נחמדים ונעים לשוחח איתם גם אם לא תמיד הדעות שלנו תואמות אבל אני חושב שאני לא מסוגל לבוא בהצהרות שאני אוהב את כולם רק שניצת לא תיקרא את זה ותגרש אותי
אני יודע שאהבתי שמורה רק לאחת מיוחדת עבורי...... ואנשים אחרים יכולים לומר מה שבא להם........ מעוף

angel151

New member
לא מבינה מדוע אחרים חושבים שאתה

טועה .. הרי מותר להיות היכן שאנחנו רוצים והיכן שאנחנו מרגישים נחוצים.ולא בהכרח .. לפעמים לעזור,לתמוך, להרגיש כזה ביחד.. גם אני לא יכולה לבוא בהצהרות שאני אוהבת את כולם כי אני לא יכולה . אהבתך שמורה רק לאחת וכך צריך להיות! רק לאחת מיוחדת במינה שאתה מרגיש כלפיה רגש אהבה ועוד..

Lonely In Blue

New member
מלאכית יקרה

נראה לי שמי שתמונתו מופיעה בכרטיס, ויתר על להישאר חסוי. אין בכך פסול, אבל אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. יש לבחור, או להישאר באנונימיות מוחלטת, ואז באופן תיאורטי להיות עם אפשרות לחשוף את עצמך לעומק, או להיות מזוהה ולהתיחס לחברות בפורום כאל עוד השתייכות חברתית. באופן תיאורטי, ניתן גם להיות עם פיצול אישיות. לעבוד עם שני כינויים, כך שלמשל "מלאכית" תהיה חברה בהשתייכות החברתית, ו"אלוהית" תהיה הדמות האנונימית. אבל לצורך כך דרוש באמת פיצול אישיות. שינוי בסגנון, מודעות לקוי האיפיון והצגת קוים שונים בכל דמות, זיכרון של כל האירועים שצויינו על ידי כל דמות, ואפילו צורת חשיבה שונה. מי שיש לו את כל אלה כבר ממילא אינו נזקק לדמות הוירטואלית ויכול להסתפק רק בדמות החברתית. החלמה מהירה מהשפעת

angel151

New member
כוונתי היתה אחרת בנוגע לחסוי

כוונתי לפנים מול פנים לי אין בעיה אם זה אבל חוששת אני שלאחרים זה כן יפריע .. לכן יש דילמה בנושא. אני שמתי את התמונה שלי כי אני אוהבת אותי כל כך .

*יערית

New member
לאף אחד ...

לא מפריע..כי גם הוא למעשה נוכח בפגישות מהסוג הזה מרצון ולא מכורח. תיכנסי לגרושים גרושות שם יש קצב מסחרר למיפגשים

angel151

New member
למה את זורקת אותי כך מיד לפורום הזה

גרושים גרושות ה?? דווקא טוב לי כאן.. אני סתם שאלתי.. את צודקת בעצם מי שרוצה בא ומי שלא אז לא.

*יערית

New member
ניצתוש רפואה שלמה../images/Emo185.gif../images/Emo184.gif

לא טוב עשית שויתרת על המיטה בכדי להיות כאן.. מקווה שעכשיו את מרגישה טוב יותר והוקל לך.. כוונתי היתה שכאן בפורום הזה כל אחד עושה מה טוב בעינייו מבלי לעשות "מפגש גדול במיוחד עבור כולם" לי נעים כך...וגם נעים לי אחרת... כל אחד מתחבר עם מי שנראה לו...ויש שמעדיפים אנונימיות מוחלטת וגם זה מאוד מקובל. ועכשיו למה נתעסק בעיניני חול כשאת חולה..חכי חכי אני יעצבן אותך כשתבריאי
אני אדגדג אותך... אצ´קמט אותך.... ואתן לך חיבוק ענקי שלא תדביקי אותי
וטוב נו את אוהבת אז למה לא להביא לך במצבך..

למעלה