יש לי שאלה חשובה

fresh mishmesh

New member
יש לי שאלה חשובה

מישהו יודע עוד פרטים על סמינר י´-יא´? פשוט כי לנו נתנו רק תאריך, וזהו... חשבתי שאולי לכם נתנו יותר מידע בכל אופן- יש מישהו שיודע שהוא מתכוון להגיע?

שקסי

New member
אז אני כנראה באה...

אני כנראה יבוא אם יוציאו את דרום שרון- אההם אההם ומקסימום אני ירשם בעמק חפר כי בנתיים אין לי מה לעשות בתאריכים הלאה וגם אם יהיה יותר חשוב לי לפגוש אנשים מדהימים מהתנועה... אה ועוד שאלה קטנה...אני ישמע קצת בלונדינית..אבל...מה זה סמינר י"א?

fresh mishmesh

New member
בגלל שאין פרטים- אין לי מושג

אני יכולה להגיד לך מה זה סמינר י´... או לפחות מה הוא היה בשנה שעברה זה היה סמינר לכל מי שבכיתה י´ ורוצה לבוא (לא סמינר חובה)- מד"חים, מד"צים, פעילים הנושא שלו היה "בחירות"- איך מחליטים על דברים בחיים, איך בוחרים כל מיני כאלה דברים זה משהו שגרעין מפתח הדריך... עד היום יש לי פתק עם חתימה מאריק של "חיים דעבוש המקופח" שהוא שיחק באיזה משפט שהיה שם

kedeman

New member
שנה שעברה י ו-יא היו ביחד

כי לא היו הרבה נרשמים לשני הסמינרים הנושא היה יותא הטלת ספק מאשר בחירות.. למרות שזה מאוד קשור (משהו בסגנון של לפני שאתה בוחר במשהו תטיל ספק, תבדוק אם הוא טוב וכמה ומה האופציות האחרות ואחר כך תבחר) אני אבדוק אם גם השנה הגרעין נח"ל (השנה זה גרעין רגל) אחראי עליו...

fresh mishmesh

New member
יפה השחלטת להתעלם ממני ../images/Emo10.gif

הקפצה
תענו- זה באמת חשוב!!

kedeman

New member
ניסיתי לברר פרטים על הסמינר

ו... לא מצאתי התשובה שקיבלתי מהגרעין נח"ל זה שהם אולי מאגרנים אותו ואלי ידריכו אותו יותר מזה אני לא יודע כרגע

למעלה