יש לי שאלה חשובה

fresh mishmesh

New member
יש לי שאלה חשובה

סליחה על הבורות, ובאמת שאל תעלבו, פשוט לא הייתי בקורס מד"מים/בטיול של התנועה מלא זמן בקיצור- מי אלה Princess1 ומדמים לשלטון? הבנתי שאתם מהערבה... (אני קשת קליטה, גם אם יגידו לי משהו 1000 פעם לא בטוח שאני אזכור) ואם אתם מהערבה- אתם מכירות את בת-אל מבאר טוביה? כי היא מכירה הרבה משם לפי מה שהבנתי... וסתם... יהיה נחמד להכיר עוד אנשים מהשכבה שלנו...

אז אני...

זה בסדר... אנחנו רגילות ששוכחים אותנו... (זה לא קשור אלייך ספציפית! זה לשכבה נכון סוליית?
) אני הילה ואני ממושב עידן בערבה אימפריייייייה
כידוע... ואני מד"מית!
יש עוד משהו שצריך לספר? אני מכירה את בת-אל! מעזר נכון? היא חמודה לאללה!
ומאיפה את (מושב)? את בכיתה יא´ הבנתי...

Princess 1

New member
היי קשת ../images/Emo8.gif ../images/Emo70.gif

אוקיי זה ככה, אני סלעית סילבר וכמו הילה ממושב עידן בערבה
וזה בסדר אנחנו רגילות להיות מקופחות, השכבה שלנו מוזנחת כבר כמה שנים טובות ושמעי, ובטח הסיבה שכולם כלכך "מכירים אותנו" זה כי אנחנו גרות בדיוק ב"מרכז היקום!!!"
הערבה שולטת
אז בכל אופן, מאיפה את? קראו לך פה פעם קשתונה אם אני לא טועה?

kedeman

New member
הילה מליון התנצלויון מראש אבל...

סלעתי את כל כך צריכה להיות בלונדינית!!!!!
לא קוראים לה קשת היא אמרה שהיא קשת קליטה (קשה לה לקלוט דברים) קוראים לה ניצן הילה-
אם זה פגע בך קחי

שקסי

New member
מה אתה צוחק?????

גם אני חשבתי שקוראים לה קשת ...עד שקראתי ניצן בסוף ואז לא הבנתי ... אולי יש לה פיצול אישיות? -כי גם קוראים לה קשת וגם ניצן? מה אתה צוחק על בלונדניות -השורשים שלי גם כאלה!!!

kedeman

New member
עובדה שגם את חשבת ככה בהתחלה

חוצמזה שאם לא שמתם לב לניק´ שלה ושהיא כבר כתבה פה אבל לא משנה לא התכוונתי לפגוע באף אחד אבל זה הצחיק אותי קצת

קיבלתי...

שי´וש זה בסדר... קיבלתי ת´התנצלות... ואת ה-
! בדיוק כמו אותך סלעית מזה קרעה אותי הרגע...

fresh mishmesh

New member
לכל המגיבים למיניהם...

אוקיי, אני אכן לא קשת (עדי- יש לי פיצול אישיות קטן, אבל עדיין לא בין ניצן לקשת... בדר"כ הפיצול הוא לניצן א´ וניצן ב´) ואני מבאר טוביה ממושב ביצרון (כתבתי את זה עם י´ רק כדי שתדעו איך לקרוא את זה, אבל בעקרון זה בלי י´, וכן- זה כן חשוב
) מ-י"א, אבל לא מד"מית (למרות שהדרכתי שנתיים- מכיתה ט´) שי מכיר אותי עוד מהקורס מד"צים, והוא זה שגרר אותי לפורום הישן ומאז אני פשוט מכורה...
ו-כן, דיברתי על בת-אל מעזר, היא בכיתה שלי... חמודה כזאת, מתולתלת... בכל אופן, היה נעים להכיר עכשיו- ספרו לי מי זו "עמיתי"- היא גם מ-י"א?

ניצן!

נעים להכיר גם אותך!!
כן אז אני מכירה את בת-אל תמסרי לה ד"ש!!
מהמושב שלך אני מכירה רק את יונתן ואוהד... מה איתם? (את יודעת מי אלה נכון?)

fresh mishmesh

New member
אין לי יונתן ואוהד במושב

יש בשכבה... יש יונתן אחד מכפר ורבורג והשני מעזר (למרות שלא נראה לי שהוא פעיל בתנועה), ואוהד הוא מנווה מבטח... התכוונת אליהם? הם לא מהמושב שלי בכל אופן אבל שניהם בסיידר גמור

טוב...

יונתן סיים יב´ ואוהד ביב´ אם אני לא טועה... אם אני זוכרת נכון אז הם אמרו לי שהם גרים בבצרון... טוב אז כנראה אנלא זוכרת נכון...
ואת יונתן מכפר ורבורג אני מכירה טוב הוא היה איתי באותה קבוצה גם בסמינר י´ וגם במד"מים!!
הוא כזה חמוד!!

fresh mishmesh

New member
אההה...

אוקיי, יש שני יונתן שסיימו י"ב- יונתן שלח (שיער שחור, איש מוזר ומשעשע) וינתן גבע (שיער חום בהיר, מנגן על גיטרה, חביב...) ואוהד זה אוהד פורז... איש שמחובר לנרגילה. לא שמעתי ממנו כבר מלא זמן...

בדיוק!

התכוונתי ליונתן גבע... אבל אנלא מכירה אותו כזה טוב חן פעם שלחה לי באיי סי קיו מישהו ששלח לי אותו... והוא שלח לי את אוהד אבל מאז האיי סי קיו שלי נמחק וחודש ומאוהד לא שמעתי מאז...
ורק אותם אני "מכירה" מבצרון...

למעלה