יש לי שאלה חשובה:::

יש לי שאלה חשובה:::

נכון יש למעלה בצד שמאל כזה מידי פעם: שם של אותו משתמש (במקרה שלי: עתילה בלינק 182) יש לך מסר חדש אז מה זה אומר?

blinknetta

New member
זה אומר

שמישהו שלח לך הודעה לinbox או איך שלא קוראים לזה פה... תלחצי ותראי לי זה מהיום שנכנסתי יש את אותה הודעה... תמיכה או משהו...

אהה, זה באמת מראה לי שמשו תמיכה

ואז זה עושה לי בלע בלע בלע טעות.... וזה אמור ליהיות טום!??!?! איזה ממי הוא! חולה על כולם .... למעם האמת, הראשון הכי אהבתי היה מארק, ואחר כם היתאהבתי גם בטום ומרוב שחרשתי עליהם גיליתי שגם טראוויס חתיך עולמי! חולה עליהם! תורידו מהקזה אא תההופעות שלהם באוסטרליה, זה חמוד איך שהם יורדים אחד על השני בסוף! בימיוחד מה שמארק עשה לטום באליינס אקסיסט! חחח

את ההופעות באוסטרליה?

גם אני!!! חחחח טום האז סקס וויט גייז! חחחחחחח אבל הכי מעצבן , כאני מראה את זה לחברות אז הםאומרות יאללה, תעבירי, זה משעמם! איזה מבאסות! מלבד כמה, שגם אוהבות את בלינק! חחחחחחח חולה על בלינק! ועדיין לא עניתם לי על מה אתם חושבים על בוקס קאר?!!!!!!!!!!

blinknetta

New member
כן...

חחח אהבתי שמארק אמר משהו שטום שוכב עם אבא שלו או עם אחותו... לא יודעת לא הבנתי אותו אף אחת מהחברות שלי לא סובלת את בלינק ואין לי עם מי לדבד עליהם ועל המוכשרות שלהם!!!

eb182

New member
בוקס קאר

לדעתי זה דיסק מאוד טוב הוא יותר רציני מבלינק והמוזיקה גם יותר איטית ויותר חזקה. עכשיו אני שומעת אותו אחרי ששמעתי אותו 40 פעם בכמה ימים אחרונים.

ּpine appleּ

New member
רק אני שמתי לב?

שבוקס קאר רייסר נשמע בדיוק אבל בדיוק כמו בונוס מTOYPAJ? (לא משהו חיובי...)

eb182

New member
ממש לא

זה לא דומה לבלינק בכלל לפחות ברוב השירים.

חוהל עליהם!!!!!!!!!

זה ממש חמודי כל הירידות שלהם בכל הופעה, חבל שהקזה קוטעים את הדיבורים! נכון יש את השיר גווינג אווי טו קולאג´, אז השיר לא היה ממש מהאהובים עליי, אלב הקליפ שלו ממש חמוד! שהם שמו כל מיני תמונות , שהם בלי בימאים וזה! נכון יש למארק קול ממש יפה במציאות? ונכון יש בקזה מן דבר כזה בשחור לבן עם משפחה כזאת שבלינק עושים להם בלגנים, וזה כזה כמו הסדרות הישנות ההם, שהם לא יודעים לשחק וזה, אז מה זה אהבתי את זה! איך שהם יורדים על הילד ההוא (קראו לו רולי?) לא שמנה. זה ממש חמוד, כל הדברים שלהם!!! וכשאני שומעת את בוקס קאר, אני לא משווה את זה לבלינק, זה ביכלל לא קשור, (מלבד זה שטראוויס וטום איתם) ובאיזה שיר מארק שר שם? עכשיו נידבקתי לשיר... "...להלהלהלהלהלהל..." חחחח לא קשור.... ועכשיו לשאלת המאה: מה אתם חושבים על: אמינם!!!!!!

מאיה182

New member
מזה שחור לבן כזה?!אני גם רוצה!!

ואמינם ממש מתוק!! גם לא שמעתי אותו בשירים יורד על בלינק...חחחח......לעומת זאת הוא כיאילו יורד על כולם......

eb182

New member
הקטע בשחור לבן

זה ממאד טי וי ושם הם צוחקים על כל מיני סדרות ובלינק התארחו שם ועשו מערכון(מאוד מצחיק) על הסדרה משנות ה-50 LEAVE IT TO BEAVER (שהם שינו לLEAVE IT TO BLINK 182) לילד קראו וולי

יאיי! בידיוק!

לא ידעתי להסביר את זה טוב יותר.. חח אהבתי את הקטע שרולי או וולי או איך שלא קוריאם לו כזה בא אל טראוויס ושואל אותו אם הוא בלע את הלשון או משו כזה, ואז טראוויס מקלל אותו וההורים שלו צוחקים! חחחח ושמארק וטום מקללים אותו לפי התור! והמוצ´קינים הערומים! חחחח נישפכתי! בלעעעע|

eb182

New member
זה מה שטרוויס אמר

Hey dickweed mom still got your balls? -מתה על הקטע הזה

כן נכון!

איזה קטע מתוק! חחחח ניקרעתי!!!! ראיתם את גוווינג אווי טו קולאג´ (ךא שאלתי את זה פעם?) זה ממש חמודי![ ואני רוצה כבר לקנות את הדי וי די המחורבנים שלהם! (בלי המחורבנים, זה לא היה מכוון אליהם!!!) שיגיעו כבר לארץ! חוצפה! לא לבקר בישראל?!?!?!?!?!

blinknetta

New member
אמינם בסדר

ואם ראיתם בפרסי אמ טי וי בשנת 200 הם זהו בלהקת השנה אמינם ישב לפניהם והיה היחיד שקם וחיבק אותם!!! חמוד... מתי הם היו במאד טי וי??????????????????????????????

מאיה182

New member
מה?!

השירים בבוקס קאר בכלל לא דומים לבלינק!! הם עצובים וקשורים לחיים יותר ממה שבלינק הכפרות שרים.בלינק שרים על דברים של יום יום ושמחים..... בוקס קאר זה על סוף העולם ......כנראה אבל שניהם מושלמים בטירוף.....

למעלה