יש לי שאלה חשובה בקשר לחבילת קלפים?

ninetels

New member
יש לי שאלה חשובה בקשר לחבילת קלפים?

היי לכולם רציתי לדעת משהו? נכון יש סוג פוקימונים חסרי צבע, אז מה הקלף האנרגיה שייך לקבוצה הזאת כדי להפעיל את המתקפות?

ninetels

New member
זאת אומרת..........

זאת אומרת שאני יכול להישתמש בקלף אנרגיה חשמל לפוקימון חסר צבע?

ninetels

New member
תודה.........

תודה לכם חברה עכשיו אני יכול לבנות חבילה חזקה במיוחד

tetris2

New member
אנרגיות חסרות צבע!

יש כמה סוגים של אנרגיות חסרות צבע שמותאמות בימיוחד לחבילות כאלה כמו דאבל קולור לס (DCE) מהסט של בייס- שזה נחשב לשתי אנרגיות חסרות צבע יש אתה הפול היל אנרג'י והפושין אנרג'י מהסטים של צוות רוקט, ושל הלג'נדרי קולקשין יש את הבוסט אנרג'י- שהוא נשב ל3 אנרגיות חסרות צבע אבל אפשר להצמיד אותה רק לפוקימון מפותח כמו ויגליטף דרגונייט וגם בסוף הטור צריכים ליזרוק את האנרגיה הזאת ויש את הרסייקל אנרג'י שגורם שהאנרגיה הזאת לא תלך לך לזבל אחרי התקפות של פוקימון או טרינרים אנרגיות חסרות צבע לא יכולות להיות אנרגיות עשב מים חשמל על חושי וכו... רק לפוקימונים שדורשים אנרגיות חסרות צבע!

ninetels

New member
תיכנסו שניה............

אז אני הבנתי שלפוקימונים חסרי צבע צריך לשים קלפי אנרגיה חסרות צבע. אבל יש לי עוד שאלה אחרונה, למשל אני צריך ארבע כלפי אנרגיה כדי להפעיל מתקפה מסוימת אבל אחרי שהפעלתי את המתקפה אז זורקים את האנרגיות האלה?

Raincloud

New member
לא הכי הבנת...

לפוקמונים חסרי צבע אתה יכול לשים איזה אנרגייה שבא לך כדי לשלם על המתקפה. למשל רטטה שמורידה 20 עם אנרגיית חסרת צבע אחת אתה יכול לשים עליה אנרגיית אש למשל וזה יהיה בסדר. ואחרי שאתה מתקיף האנרגיות נשארות, אלא אם כתוב אחרת על הקלף. אם לא אומרים לך לזרוק אנרגיות אז האנרגיות נשארות.

למעלה