יש לי שאלה. ואני ממש אשמח אם יענו לי:]

ayelet07017

New member
יש לי שאלה. ואני ממש אשמח אם יענו לי:]

בעצם כמה שאלות.. זהו אחרי שניכנסתם אין דרך חזרה. חחח קיצר. דבר ראשון, יש עונה רביעית? כי אני זוכרת שראיתי באיזה אתר תמונה של ורוניקה וכתוב עונה 4... אז.יש? ואם כן מתי היא תעלה? דבר שני, אני מחפשת את הפרק ה-5 של העונה השלישית וזה משגע אותי, אני לא מוצאת! כיאילו... מצאתי אבל הוא פשוט לא יורד. דבר שלישי, מי שמעריץ פה את קריסטן בל אז רק לידע כללי (אם אתם לא יודעים כבר.. אני משערת שכן אבל אז מה.) יש סרט [אימה] ממש טוב שהיא מגלמת בו את התפקיד הראשי. היא ואיאן סומרהלדר הסרט נקרא "Pulse" דופק, הפעימה. או איך שלא תיקראו לזה בעברית. קיצר אחלה סרט!! ערב טוב אנשים! ושבוע טוב

תשובה

לא תהיה עונה 4. התסריטאים עשו איזה רבע פיילוט לבדוק אם הCW ירצו לאשר להם עונה רביעית אבל ה-CW לא אישרו. אין... עונה רביעית =( בקשר לפרק 5-אסור להביא לפורום הורדות...

barbey36

New member
../images/Emo187.gifנראה לי יש לי תשובה בשבילך..../images/Emo6.gif

נכון שאסור להוריד פה הורדות אבל יש דרך כמובן בלי... יש את אתר YOUTUBE שאת בטוח מכירה ויש שם כל מה שאת רוצה שקשור לסירטונים וכם כמובן סדרות רק זה באנגלית הכול אז אולי זה קצת בעיה אבל בכל זאת זה ממש שווה.... אז תנסי תכתבי ורוניקה מארס תישתדלי באנגלית ואת יכולה גם ללכת לפי פרקים בקיצור תתמצאי וזה רוב הסיכויים יצליח אפילו אם רוצים לראות סרט למרות שזה ממש קשה אז רק תנסו.....
זה האתר- http://www.youtube.com/

למעלה