יש לי שאלה דחופה

yafyofa

New member
יש לי שאלה דחופה

היי.. אני יודעת שאולי בדרך ישרה זה לא קשור לפורום הזה אבל בדרך עקיפה זה כן קשור.. אני בת 17 , בכיתה יא' וכשהייתי קטנה רקדתי ג'אז שנתיים והפסקתי.. כיום אני מרגישה שאני רוצה להמשיך לרקוד..שזה החלום שלי ואני חייבת להגשים אותו. השאלה היא מאיפה להתחיל? האם אפשר להתחיל בחוג בשכונה, והאם אפשר להתקדם מזה (כמו להופיע עם אמנים שונים ועל במות שונות -למשל כמו הרקדנים של קלוד דדיה שרוקדים עם שרית חדד). לא מצאתי פורום שנוגע לריקודי ג'אז בגלל זה באתי לכאן. מקווה שתוכלו לעזור לי. נ.ב. עוד שאלה-אני קצת חוששת ללכת לרקוד לבד בלי חברה, במיוחד בגיל שלי.. מה אתם אומרים?

tlingit

New member
שלום

נראה לי שכדאי לך להתחיל בחוג שנמצא קרוב ונוח לך להגיע אליו – למשל במתנ"ס או סטודיו קרובים. עכשיו מתחילה שנת הפעילות של המתנסים וכל מי שעוסק בלימוד והדרכה, ויש הצע גדול. כדאי להתחיל כבר עכשיו משתי סיבות: קודם כל כדי לא להפסיד זמן של לימוד ואימון, זה מאד חשוב. שנית, בכל תחום חדש בחיים שרוצים להכנס, כדאי להיות בחברת אנשים העוסקים בתחום זה. אנשים מהתחום שבו את מעוניינת ידעו לספר על מקומות הלימוד היוקרתיים, או אילו דרכים להתקדם קיימות בתחום העניין שלך. אז תוכלי לברר ולעבור ללמוד במקומות שנראה לך שיקדמו אותך. ובעניין ללכת ללמוד לבד, אם את הולכת למקום מסודר, שנמצא במיקום הגיוני, כלומר באיזור מרכזי, שיש בו הרבה אנשים ולא באיזה איזור תעשיה נידח וחשוך, אז אין בעיה ללכת לבד. להיפך, בחוג תוכלי להכיר חברות חדשות. בהצלחה!

למעלה