יש לי שאלה בקשר לhate this&i'll lov

gloria23

New member
יש לי שאלה בקשר לhate this&i'll lov

love you אממ בבית השני, כתוב שם so afraid to die או so unafraid to die? ואיך אתם חושבים צריך לקרוא את הכותרת של השיר? "שונא את זה ואוהב אותך" או "תשנאי את זה ואוהב אותך"? סתם התעניינתי

ramoni

New member
ממה שאני מבין..

שמאתיו(הסולן שכתב את השיר) כל כך פוחד למות ולא(UN)פוחד למות, כלומר יש כאן אמביואלנטיות(דו- משמעי) שמשמעות המשפט מרמז על כך שהוא מתלבט עם המוות ולמרות שהוא פוחד ממנו כמו כולם, שמלאך המוות יעבור לידו, אך אלה שגם כנראה כבר לא יפחד שליבו יפסיק לפעום או משהו כזה........ קחו לדוגמא למשל הכלב הישיש שלי נפטר לפני שבוע ולא לקחתי את זה קשה כי ראיתי כמה הוא סבל בימיו האחרונים. אז עם הייתי יכול לנחש שהוא לא שש להמשיך להאבק, וכמו טעם הגורל , הוא כבר לא פחד למות.. כך שמשתמע שיש רגעים שכבר המוות נוגע בך אתה כבר לא פוחד ממנו

ramoni

New member
ואי איך לא שמתי לב

ועוד כתבתי "הסולן שכתב את הששיר" , כאילו שלאת לא יודעת. חחח הייתי מופתע לגלות אחרי שכתבתי את ההודעה שמדובר בך, אחרי הכל את די בקיאה בכל הטקסטים של מיוז... הא וברוכה השוה, אני אנחש שאת גם מנסה לקריץ לנו פה עוד איזה ניתוח (מרגישים זוכרת, קודם בא אים הברקים ואז הרעמים...)

Frozen Inside

New member
../images/Emo45.gif...../images/Emo105.gif../images/Emo54.gif

חחחחחח אהבתי את החתימה!
יצירתי

gloria23

New member
../images/Emo7.gif

אני מצטערת לשמוע את זה, לפחות לא לקחת את זה קשה, לפחות זה... אוקי, אני אעבור לנימה פחות רצינית... אז ככה, תודה רבה, גם אני שמחה לחזור:) עבר הרבה זמן...ופשוט כל אתר שאני מחפשת בו כותב משהו אחר...אז אני תמיד באה לכאן, ואתם פותרים לי את הבעיה
ומרגישים האאאא?
האא וקבלתי 86 בבגרות בהבעה! אף פעם לא היה לי כזה ציון בחיבור:)

NiKi†a

New member
ואוו מזל טוף!../images/Emo65.gif

אתמול היתה לי טרום מתכונת.... לא מדברים על זה

gloria23

New member
טנקס..

יום שני(והמקולל) הייתה לי מתכונת של 4.5 שעות במתמטיקה need I say more?

יפה יפה..

אני קיבלתי מבחן בתורה 89 על 39 פרקים.... הלך אחלה... ובמדעים 83.... על החומר הכי "פצצתי" בעולם- רבייה....

NiKi†a

New member
ממה שאני יודעת

הוא אומר so unafraid to die
ותמיד הייתי חושבת שזה- 'שונא אותך ואוהב אותך' ^__^

Fish in the sea

New member
אני תמיד חשבתי שזה

תשנאי את זה ואוהב אותך, אבל אף פעם לא הייית בטוח. בכל מקרה, זה השיר הכי טוב בשואוביז.

gloria23

New member
כמו תמיד, אחרי שאני נכנסת לזה

זה הפך אצלי גם לאחד במקומות הראשונים, ממש שיר מדהים

ramoni

New member
אני משער שUnafraid

כי זה מה שכתוב בדיסק. תודה על התגובות שלכם, אני רואה שככה לאט לאט הפורום מתחיל להתעורר מהשנת עובש שלו. מוזר שאת מתחברת בדיוק עכשיו עם כל הפגריות(לא זאת לא שגיאץ כתיב) מסביב, והבגרות ביום שני זה כלום לעומת המתכונת שלי ביום חמישי בתורת המוזיקה, שם אני איה חיב להרמן (הרמוני, פעם חשבתי שזה הורמונים אבל לא..)מרוחים. חיבור מה זה, כולה לכתוב כמה זיוני שכל על יותר מדף אחד, ולדאוג שזה יהיה בנוי מפתיחה,גוף, וסיום(כבר הכניסו לי את זה יותר מידי בראש)

jordan bellamy

New member
די לבכות!

שיגעתם אותי עם כל הבגרויות האלה שיש לכם עכשיו... יאללה אם אני סיימתי עם כל החרא הזה גם אתם יכולים. יהיה לכם מספיק זמן לבכות כשתתגייסו...תסמכו על ג'ורדן.

the papercut

New member
ג'ורדן אני מכיר אותו הוא עבריין לא

קטן הוא גר ליד אלונים רק כיתה ז' וכבר מלא מעשי פשע

למעלה