יש לי שאלה בקשר למזון התוכים שלי...

SpecialNight

New member
יש לי שאלה בקשר למזון התוכים שלי...

יש לי 4 תוכים מסוג קוקטיל...אני מביא להם כל הזמן את אותו האוכל... הגרגרים האלה שהם מפצחים...איך זה לא נמאס להם אני כבר לא יודע. אני רוצה להביא להם בין השאר משהו כמו "חטיף" שהם יוכלו אותו ויהנו מזה...חוץ מהגרעינים הקטנים והגרגרים יש משהו אחר להביא להם את זה?

רואי

New member
ברור

תן להם פירות וירקות זה גם לא בריא לתת להם רק גרעינים תנסה לתת להם תפוח, ענבים וכל מיני פירות תנסה ותראה מה הם אוהבים

סינאן

New member
בטח שנימאס להם

שלום לך בטוח שנימאס להם וזה גם לא בריא להם רק התערובת תוסיף קצת ( כי יש בזה הרבה שומן )גרעיני חמניות שתיקנה במיוחד לתוכים תכין סלט מי גזר מלפפון קישוא חסה תוסיף פרות תפוח עץ ענביםלפעמים תיתן את הקצה של הלחם יבש ביצים קשות עשויות היטב עם הקליפה למעוך ולתת בשום מקרה לא לתת אבוקדו או שוקולד

OZ MASTER

New member
חחחחח בדיוק באתי להגיד

שאסור להביא להם אבוקדו ושוקולד!

SpecialNight

New member
אממממממ

הם אוהבים ביסלי פלאפל. למען האמת הם תוכים קטנים והם לא יכולים לאכול תפוחים ודברים כאלה... חוץ מזה זה קצת לא נראה לי בריא בשביליהם.מה זה הדברים האלה
ממתי תוכים קטנים שהם קוקטילים אוכלים פירות? צירפתי תמונה שלהם. (אתם יכולים להוסיף לגלרייה אם תרצו ומומלץ לפתוח לפורום הנחמד איזה גלריה נחמדה
). פעם כשהיה לי תוכי "אהבה" אז היה בשביליהם בחנות סום סום צבעוני כזה שזה נחשב חטיף בשבילהם....הם משתגעים על זה.אבל לקוקטילים היה אחר ובעל החנות עזב...ואני לא יודע איפה למצוא את זה.

SpecialNight

New member
אבל מאיפה לך שזה בריא להם../images/Emo35.gif

זה שהם אוהבים לא אומר שזה בריא
צריך לשאול מישהו...

OZ MASTER

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

אני יודע שמותר חסה מלפפון גזר ועוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע... ואסור אסור אסור אסור שוקולד ואבוקדו!

רואי

New member
פירות זה טוב לתוכים!

תחתוך להם חתיכות קטנות ממש בגודל חצי סנטימטר כדי שלא יהיה להם קשה לאכול. וזה דבר ידוע שפירות וירקות בריא לתוכים-הרי זה מה שהם אולכים בטבע! ולא את הגרעינים... ודרך אגב יש כבר גלריות בפורום- גלוש וראה... אבל נתת לי דווקא רעיון- אולי אני אעשה גלריה של התוכים של משתתפי הפורום אני אעלה את הרעיון בקרוב בשירשור נפרד

OZ MASTER

New member
בטח שהם אוכלים גם גרעינים!

במיוחד הקוקטיילים! הם אוכלים גרעיני חמניות...

רואי

New member
כפר קאסם

כפר קאסם נמצא קרוב למרכז הטניס של רמת השרון נוסעים באיילון צפון, במחלף גלילות לוקחים ימינה ונוסעים כל הזמן ישר עד שמגיעים כפר קאסם- יש שילוט בדרך.

B l o F

New member
חשוב../images/Emo70.gif

יש להזהר שלא להגיע למקומות מסוכנים בקלות אפשר לטעות

למעלה