יש לי שאלה בקשר לגיוס לצבא..

VinceCarter

New member
יש לי שאלה בקשר לגיוס לצבא..

אח שלי מתגייס עוד מעט לצבא כלוחם חיל נח"ל או גיבעתי או מהשהו כזה.. אנחנו שני אחים בלבד ואצלי יש ביעה בשביעה ועוד ביעה אחרת שאני לא רוצה לפרט מהי.. אני לא רוצה שאחי ילך לשרת בשטחים.. הוא אמר לי שאין לו ברירה כי יש לו פרופיל 97.. אבל אני לא רוצה שהוא ישרת כלוחם(קרבי), אלא שיכול לבחור מסלול שאינו לחימה(קרבי) כמו גובניק(כמו אלקטרוניקה למשל) למשל, ולא להיות קרבי.. וכל זה ל3 שנים.. יש מה לעשות או שזה בלתי נמנע?? בתודה לכל העונה

שידבר עם המשקית תש וכאלה...

ואם זה לא עוזר אז שילך לקב"ן לנסות להוריד פרופיל...

תגיד לאח שלך שילך למשקית ת"ש-

ושיסביר לה את כל הקשיים שיש לו... את כל הבעיות וכאלה... והיא תעזור לו במידה ותלוי מה הבעיות וכאלה... אם זה לא עוזר שיפנה לקב"ן... ושיגיד לו כל מיני דברים ואז ככה הוא יוריד פרופיל...

משקית תש זה-

אחת שמדברים איתה על הבעיות שיש לך... והיא עוזרת בדרכים שונות... כמו למשל לדוגמא- יש חייל בודד שהוא לא גר בבית אז הוא הולך למשקית תש ומספר לך את כל הסיפור... והיא נותנת לו הקלות... כמו למשל אישור עבודה,יותר כסף,עזרה בשכר דירה וכו'... קבן זה ללכת אליו אם למשל לא עזר כלום עם המשקית תש... קפיש? :)

רלמ

New member
ר"ת

מש"קית ת"ש או קצינת ת"ש = (מש"ק=מפקד שאינו קצין) ת"ש = תנאי שירות. קב"ן = קצין בריאות נפשית.. לא מומלץ ללכת אליו - זה יכול לדפוק הרבה דברים בחיים אחר כך..

למעלה