יש לי שאלה בנוגע למועדונים והבזקי א

etik

New member
יש לי שאלה בנוגע למועדונים והבזקי א

אורות ולייזרים. האם מותר ללכת למועדונים? האם יש כאן מישהי בגיל ההתבגרות שכן התנסתה ביציאה למועדון והיא אפילפטית. כל העניין הזה חדש לנו במשפחה ובנוסף אנחנו מתמודדים עם הבת שלנו (בגיל ההתבגרות) על רצונה לצאת למועדון. מה עושים??? תודה

זה משתנה מאדם לאדם...

יש אנשים, שאכן רגישים להבזקי אורות, הם אלה, שיעברו התקפים גם כתוצאה מצפיה בטלויזיה, וגם כתוצאה מישיבה מול מסך מחשב לא מוגן. יש כאלה, שרגישים יותר לרעש. יש כאלה, שרגישים יותר לריחות. זה מאוד תלוי. אני ממליצה להתייעץ עם נוירולוג בנושא, ובכל-אופן, דעתי האישית בנושא היא, שזה יהיה נכון לתת לבת שלך לצאת למועדנים, להנות מהחיים, אבל במקביל גם לבדוק את הרגישיות שלה, כך שהיא תהייה מודעת יותר לדברים, וכן תוכל להזהר יותר. כלומר... לא כדאי לאסור, אבל כדאי להסביר - כי איסור עלול לגרור מרד ועשייה נגד, אבל הסבר מותיר את ההחלטה בידיה, והיא גם תוכל ללמוד את הגבולות שלה.

etik

New member
את לא תאמיני לתשובה של הנאורולוג

כשזה קרה לה בפעם הראשונה הוא ישר ציין את עניין המועדונים (אפילו לא ידענו שזה קשור) בביקורת הראשונה שאלנו אותו שוב באותו העניין והוא אמר לנו שהיא תוכל ללכת ומקסימום אם יקרה לה במועדון התקף אז היא תדע לא ללכת בפעם הבאה! האם זו תשובה נורמאלית לדעתכם? האם כל העניין הוא נסיון ותהייה?

אכן כן...

זה בהחלט עניין של ניסוי וטעייה, גם לגבי מי שהוא לא חולה, הרי בסופו של דבר אדם צריך ללמוד להכיר את עצמו - מה שעושה לו טוב, הוא נכון בשבילו וכדאי לשמור קרוב... מה שעושה לו לא טוב, עדיף להרחיק ולהתרחק, כי דבר כזה הוא לא נכון בשבילו. זה הוא הסיכום הכללי של מה שאנחנו קוראים "נסיון-חיים". אדם צריך להתנסות בחיים, כדי ללמוד ולדעת מה טוב לו, ומה לא טוב לו.

tropical888

New member
נכון אני גם חושבת שאת כן צריכה לתת

לבתך ללכת למעדונים ולצאת עם החברים. היא תרגיש לבד אם זה מתאים לה או לא. ככל שאת תחששי (מעצם היותך אמא דואגת שזה מובן ולגיטימי) כך זה רק ימנע מבתך לעשות דברים שהיא רוצה. וזה רק יגרום למריבות בינכן. אני אומרת לך את זה מנסיון שלי עם אמא שלי בעבר שגם דאגה לי וחששה לכל מיני דברים שאעשה ובסוף הרופא שלי פשוט הסביר לה שאני אחליט לבד כי הרי לגרום להתקף בכוח אף פעם לא רציתי וזה תמיד הפריע לי (עד היום). לכן תני לה לעשות הכל ואל תגבילי אותה ואם היא בחורה אחראית אז היא בוודאי תהיה אחראית גם למעשיה. ושוב כמו שאמרו לך זה שונה לגבי כל אחד, כי לי לא היתה את הבעיה של מועדונים ותאורה וגם לא צפייה בטלויזה או מול מסך מחשב. הכי חשוב להמשיך לחיות כרגיל וגם אתם כהורים תשתדלו לקחת את זה בהכי קלות שאפשר. בהצלחה

נורמלית לחלוטין

מכיוון שלא יודעים מה הגורם לזה ואצל כל אחד זה נגרם ממשהו אחר כמו שמישהו אחר כתב אז שתלך מקסימום וכך תדע מה הגורם לא ,מקוה שעזרתי

אני כל 3 פעמים בשבוע במועדונים

ומעולם זה לא הפריע לי אבל שוב זה מאד אינדיבידואלי ויש אנשים שכן זה מפריע להם.. מקווה שילך בסדר..

טלטול232

New member
תגובה להבזקים

שלום רב אם אתה זוכר בבדיקות EEG בודקים גם תגובה להבזקים. אפשר לדעת לפי זה אם היא רגישה או לא. טלטול רגישה להבזקים ( היא רק בת 7 אזי מועדונים עדיין לא מעניינים אותה ) ואפילו הצליחו לגרום לה היתקף בזמן הבזקים ( לפני התרופות ) הדבר כנראה נכנס למודעות גם במקומות אחרים, לדוגמה , היינו במלון בים המלח ובערב יש הופעות ובתאורה יש פליקרים מהבהבים. אישתי פנתה לאיש התאורה ושאלה אותו אם אפשר להוריד אותם , הבחור הוריד אותם ולא שאל מדוע ולמה , כנראה גם הוא כבר מודע לבעייתיות שלהם. אבא של טלטול

למעלה