יש לי שאלה... באמת..

Road death

New member
יש לי שאלה... באמת..

זה פורום שנקבע בצחוק כזה, או שזה ברצינות? כי אם זה ברצינות, פיכס.. אם זה בצחוק, גמני כל הזמן צוחק על עצמי שאני פקצע ויש כאלה שאומרים שאני פריק וכאלה... אז אם זה בצחוק, אני בפנים.. =P ואם זה ברצינות.... פשוט תכתבו לי אם זה בצחוק או ברצינות. יומטוב. תומר.

יונתן1988

New member
אתה רומז שיש לך אותה בעיה...

כמוה?
מיומנה של פריקית כוסית מתחילה היוש כולמוש כאילו שיואו למה אתם ראים אלי כל כח?? אני פריקית ואתם לא לייק דהה טוף אני יספר לכם אל עוד לקהות שאני מקירה שיגאץ שהם להקה של הומוייים ולסבייות שבאו מאפריקה אבל הם שרים בסגנון הבלוז הסולן שלהם אירון מיידן מת מאכילת רמדיה צמחית שיואו הוא כל כח מיסכן!!!!!!!!!!!!!1 אתמול כשהלכתי עם תומר לפארק אז הכרנו מלא מלא פריקים ויש שם כ"כ הרבה פריקיות שמנות איכסי פיכסי והם אמרו לי שאני פקצה כאילו אני פקצה?? תענו לי פליזוש בתגובות למה אני פריקית לא פקצה!!!!!!!!!! גם הלכתי עם תומרוש היום לבית הכנסת בשביל לקבל פופיסים לייק חינם נואו מאניי! כאילו פריקים סואו שולטיםםם למה רוני סופרסטאר היא מתאל?? קוראים לה הרי רוני מתאל סופרסטאר יענו היא הרי הייתה עם הסולן הכושון המסריח של שיגאץץ שהם הומויים והם היו ביחד.. מחר אני הולכת לקנות דיסק של לד פוזלין תגידו הוא פוזלי? ולמה יש לו שיער ארוך כזה למה הוא לא מסטפר זה סואו פאסההה וקניתי חולצה 100ממת של גייז אנד ג'יזס כאילו מה הקטע הומואים וישו??? ואני הולכת לקנות גם צמיד עם מסמרים זה סואו מגעיל אבל זה פריקיי ואני יאשה הכל בשביל להיות פריקיתתת איי לוובב פריקים!! הם משו בסט!! יש עוד איזה להקה שקוראים לה תירס באנגלית זה קורן ויש להם סולן עם עגיל בביצה והם נכים שתומכים בויקי כנפו ויש עוד להקה קוראים לה סליפקנוט הם לובשים קסדות זה זה קוליייי נ.ב כשהיתי אתמול בפארק היתה שם ילדה שאחלה שיפודי חתולה בפיטה יאא איזה מסקנות החתולות אבל זה היה טעים.. ביווש חולהה עליכםם הלכתי לשמוע גייז אנד ג'יזס ולד פוזלין הם סואו שאווים!

Road death

New member
תחחח לא.. ממש לא..

אבל סתם, שאלתי אם הפורום הזה רציתי לפקעצות, או לא..

בטח שרצינייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!

רוצה להצתרף?????????????? קדאי לךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!! זה הפורום הכי מושי מושלמי שיכול לאיותתתתתתתת שיווווו אתה לא יודע כמה חיקיתי שיפתכו אותווווווווו

למעלה