אני הזמנתי 2 דיסקים משומשים והם ממש כמו חדשים!! אמזון מאד אמינים..(למרות שהדיסקים המשומשים לא מהם..) אני גם רוצה לעשות הזמנה של כמה סינגלים (Falling in love, Jaded, Girls ואולי עוד אחד משומשים) פלוס כמה דיסקים משומשים שאני חושב שעדיף לקנות משומש, משום שזה דיסקים שאין לי ואפילו שזה אירוסמית'ראיתי לפי התגובות שלכם שהם לא משהו, אני מדבר על דיסקים כמו: Rock in a hard place, Done with mirrors ראיתי שהתגובות שלכם היו מאכזבות... אני רוצה את כל הדיסקוגרפיה של אירוסמית'....
לפי הסדר: Aerosmith Get yor wings Toys in the attic Rocks Live Bootleg Classic live complete (קפיצה ענקית!!) Pump Get a grip Nine lives Just push play O' yeah - ultimate hits אני יודע שחסר עוד הרה, אבל מתקדם!, כבר אני תיכ משלים את סוף תקופת "הסימום" עם Rocks in a hard place ו-Night in the ruts ואני מקווה שאני אמצע בארץ עוד כמה אלבומים, אבל אני אשלים את הדיסקוגרפיה!!! ותודה על ה"בהצלחה"!!!!!
חסר לך לא קצת: Draw the line Night in the ruts Rock in a hard place Greatest hits Done with mirrors Permanent vacation Gems Pandora's box Big ones Little south of sanity Young lust את רובם כבר אי אפשר כ"כ להשיג פה ותצטרך להזמין.באמזון המחירים מאוד סבירים. חמישה מהם גם יש באתר מיתוס שגם יעזור לך... שיהיה לך בהצלחה! ואם יש לך שאלות אשמח לעזור מה שאני יכול כדי שתשלים גם את הדיסקוגרפיה המדהימה
עכשיו אני אראה מה חסר לי.. אני יודע שזה עוד הרבה... אבל בקשר לאוספים אני לא מתלהב...פשוט אם יש לך את כל השירים למה לקנות אוסף...(למרות שיש בהם איזה אחד או 2 שירים חדשים...) אבל תגיד, יש לי שאלה על הדיסקים הבאים: Gems- זה אוסף או משהו אחר.?(אני יודע שזהלא אלבום..)(אבל הוא נמצא בקטגוריה של "מיוחד"..) ו-Young lust - כתוב שזה אנתיאולוגיה...מה ההבדל בין זה לאוסף??
כי גם האוספים הם חלק בלתי נפרד מהדיסקוגרפיה. וצריך להיות לך אותם. וחוץ מזה-בכל אוסף יש לפחות שיר אחד שאין במקומות אחרים... Gems זה אוסף. לפי דעתי אוסף מצויין כי יש שם שירים שבדרך כלל לא נכנסים לאוספים שלהם. ו-Young lust הוא גם אוסף כמובן. מהדיסקים של גפן בתוספת כל מיני שירים שלא ראו אור קודם לכן וכמה גרסאות שונות לשירים אחרים.