יש לי שאלה אליכן

אורית 7

New member
יש לי שאלה אליכן

השלום לכולן! אני מאוד זקוקה להמלצה. ד"ר גונן - מומחה לפוריות , מישהי שמעה עליו. אשמח לתגובות מהירות. תודה.

אוריתי1

New member
רופא מדהים שחבל על הזמן

אני מטופלת אצלו כבר די הרבה זמן והוא מעל לכל אישיות ובן אדם נפלא. אין לך מה לדאוג ....את בידיים טובות. שיהיה בהצלחה

עמית@

New member
לא טופלתי אצלו אבל יש עליו המלצות

מאוד מאוד חמות (ענת איתן למשל מהפורום השני מרוצה מאוד מאוד ממנו)

ד"ר גונן הוא הרופא שלי

ואביו (הלא ביולוגי... ) של התינוק שלי. הוא המקסים באדם. מומלץ הכי שאפשר.

kasa

New member
מצטרפת לשאלה לגבי דר´ גונן - עם

איזה קופ"ח עובד ? ואיפה ? מס´ טלפון יש ??? ת-ו-ד-ה !!!

אורית 7

New member
ד"ר גונן מקבל בק"ח כללית בנתניה וגם

וגם פרטי. אני הולכת אליו פרטי. הוא מקבל בכפר הס בבית. תודה לכל ההמלצות.הטלפון שלו: 7965050-09. יש לי עוד שאלה: מישהי מכן עשתה הזרעה באופן פרטי וכמה זה עולה? מעניין אותי כי אני עשיתי דרך ק"ח וזה לא היה הכי נוח. תודה לכןובהצלחה לכולנו.

neta2

New member
למה זה לא היה נח??

אני פשוט עושה זאת (הזרעה) לראשונה בעוד מס´ ימים, דרך מכבי, מדוע זה לא נוח??

אורית 7

New member
לנו זה לא היה נוח כי...

כי אני ובעלי בקו"ח שונות, והוא היה צריך לעשות השבחת זרע באיכילוב, ואז היינו צריכים לנסוע עיר אחרית לעבור השבחה וזה יצא לנו בבוקר עם פקקים, עם לחץ נפשי והכל ביחד. אמנם זה הצליח ונכנסתי להריון (לעובר לא היה דופק ועשו לי גרידה), אבל הפעם אני רוצה לעשות הכל באיזי וללא כל הפרעה, באותו מקום לעשות הכל. אבל אולי אצלך זה יהיה שונה בצהלחה! אורית

neta2

New member
אצלנו גם קופח שונות

אבל בן זוגי יעשה השבחה בקופה שלי אז הוא ישלם 200 שח שטויות! בהצלחה

אורית 7

New member
היי בנות, אני רוצה לדעת אם משהי מכן

עשתה הזרעה באופן פרטי ואיפה? מעניין אותי לדעת כמה זה עולה, ואיפה הכי טוב לעשות את זה. יש לי אפשרות באיכילוב ובהילל יפה - חדרה. תודה רבה. אורית

אורית 7

New member
שלום, שוב אני עם השאלות שלי../images/Emo51.gif

והן: האם מישהי מכירה את ד"ר מאי פומרנץ בנתניה - הוא לא מומחה לפריון. אני פשוט צריכה לעבור רופא ולא יודעת למי. אני בק"ח מאוחדת. מחפשת רופא טוב לבדיקות כלליות. פריון - אני הולכת לד"ר גונן עוד מעט. אז אם יש תשובות - אודה לכן. יום טוב וסופשבוע נעים. אורית

למעלה