יש לי שאלה אליכם!

adidush111

New member
יש לי שאלה אליכם!

מי בניכם שמכיר את סטודיו DNA בהרצליה! אממ..האם הוא סטודיו טוב? אין לי רקע בריקוד אבל אני רוצה להתחיל (בת 18) מה אתם אומרים?

moruush

New member
אני מכירה

איזה סיגנונות את רוצה ללמוד? וכן זה סטודיו מצויין ועל רמה גבוהה.. אני בת 13 ואני לא יכולה ללמוד שם כי זה רק מגיל 18, אבל בקיץ יש להם קורסיי קיץ של כל הסיגנונות בין עם זה קלאסי ובין אם זה ג'אז. הנה קישור למבחר הסיגנונות שמלמדים שם. ואת יכולה לקבל באתר פרטים ומידע
http://www.dna-dance.co.il/styles.htm אני מחכה כ"כ שאני אוכל ללמוד שם

../images/Emo20.gif אממ.. כנסי =]

אני יודעת שDNA זה סטודיו טוב, הוא מאוד מפורסם.. ומי שרואה את התוכנית (ולא שאני רואה..!) יכול לראות שהסטודיואים שמוצגים בגלריה הם הסטודיואים שמשתתפי "רוקדים עם כוכבים" מתאמנים בהם (אני לא טועה.. נכון?).. אני יודעת שזה סטודיו טוב ומפורסם (למרות שזה תלוי לאיזה סגנון את רוצה..) אבל אני לא בטוחה שיש שם הרבה דברים למתחילים... אולי עכשיו כשזה תחילת שנה יהיה משהו... תתקשרי ותשאלי.. בכל מקרה- בהצלחה!

tamarbsor

New member
אני לא התלהבתי מהקלסי

היתי אמנם מזמן ואולי זה השתנה, אבל מאוד לא התרשמתי מזה. אולי בסגנונות אחרים הם יותר מוצלחים.

ZEUS27

New member
אני רוקד ב"מחולה"

זה ברמת אביב. האמת שמה זה כיף לי, המורים שם סבבה לגמרי והכל. התחלתי לקחת כמה שיעורים של בלט אבל בסיסי כי אני עדיין לא ברמה או משהו, וזה נחמד כזה, סתם בשביל הגוף. הייתי גם בשני שיעורי פאנק שזה גם אהבתי. כדאי לך לנסות לדעתי.

למעלה