יש לי שאלה אליכם......

יש לי שאלה אליכם......

אני רוצה לדעת, האם יש פה מישהו שהחליט לפנות לפסיכולוג בעקבות אירועים בחייו. וכמובן - זה עזר???? אני כעיקרון לא מאמינה בפסיכולוגים, למרות שלא יצא לי לנסות אף פעם.... כך שאני אשמח לשמוע את דעתכם. יום נעים לכולם.

@@

New member
בוקר טוב סערונת מתוקונת

מה נשמע????? אני רציתי לפנות לפסיכולוג, אין כל רע בזה, בסוף החלטתי שאף אחד לא יפתור לי את הבעיות אלא רק אני, אבל אם את חושבת שאת צריכה ללכת, תלכי אין לך ממה לחשוש, הפסיכולוגים לא נותנים לך את הפתרון הם יעזרו לך להגיע לפתרון הבעיות, כך אני חושבת, בכל אופן החלטה שלך. יום נפלא
ב-
ריקי

ניקולי

New member
סערת רגשות מקסימה../images/Emo24.gif

אם את שואלת אם כדי ללכת לפסיכולוג.. התשובה שלי היא : כן אבל שימי לב!!!!!!!! 1. האם הבעיה שיש לך היא כ"כ קשה?? שתוכלי להוציא אלפי שקלים לטיפולים?? 2. האם את מרגישה חרדה, בגלל ה... נקרא לזה אכזבה?? 3. האם את לא מספיק חזקה בשביל להתמודד עם הבעיה לבד בכוחות עצמך?? תראי לפסיכולוגים הולכים גם כשטוב וזה לידע כללי. לפני מס´ שנים הלכתי לפסיכולוגית הוצאתי אלפי שקלים אך אצלי הבעיה לא היתה בעיה של אכזבה אלא בעיית משקעים בכל חיי. כמובן שבאותה תקופה תלא היה לי טוב עם בעלי וגם זה עלה על הפרק (אצל הפסיכולוגית). חשבתי שאני עומדת למות,חשבתי שיש לי מחלה שלעולם אני לא אתרפא ממנה, היו לי מחשבות רבות לגבי המוות... וכל זה סוג של חרדה אפשר לקרוא לה חרדה קשה (כי מה יותר אכזרי מהמוות?). בכל מקרה המשכתי ללכת אליה במשך כמעט שנתיים עם הפסקות בדרך... עד שיום אחד התקשרתי אליה אחרי תקופה ארוכה שלא הלכתי ואמרתי לה :"יש לי משהו טוב לדבר עליו" הלכתי ודברתי. אין בזה כל רע ולפעמים... בעצם ברוב המקרים זה עוזר.. מה שפסיכולוגים עושים זה..נותנים לך להכיר את עצמך נותנים לך להעריך את עצמך ונותנים לך להרגיש שאת שווה הרבה מאוד. ושאת לא סתם גרגיר בחול ים. נשמה יפה אם את מרגישה שאת צריכה לדבר עם מישהו מלבד זה שאנחנו כאן אחד בשביל השני. תעשי את זה לכי אפילו אם זה יהיה לשתיים שלוש שיחות זה עוזר!!!!. אוהבת ניקול*

אמממ......

אני הייתי אצל פסיכולוגית ועדיין נמצאת... מצד אחד זה משחרר מצד שני אני בבעיה איתה כי אין לי כל כך קשר איתה כי קשה לי להיפתח אל מישהו שאני לא מכירה ולומר את הכל.. לדעתי, זה שווה ניסיון, אם את מרגישה שזה עוזר לך אז תלכי על זה

mariana

New member
אני חושבת שזה תלוי בבן אדם

היי סערונת. אני חושבת שזה קשור לבן אדם עצמו את יכולה להיפתח למישהו שאת לא מכירה? ואם כן אז זה יכול לעזור. הייתי פעם אחת בגלל הפרידה מהחבר הראשון שלי, היא גרמה לי לעריך את עצמי ולהכיר את עצמי יותר טוב ופתרונות שיכולות לעזור למצבך עכשיו, אבל זה עזר לי בדיוק לכמה ימים כי אחרי כמה ימים חזרתי שוב לחשוב עליו וכל מה שהיא אמרה לי זה כאילו לא אמר לי שום דבר, ניכנס מצד אחד של אוזן ויצא מהצד השני. אז תלוי אבל אין כמו לנסות אולי לך זה יעזור אם תעשי זאת אז תספרי לנו איך הייה בהצלחה מימני מרין

אנשים יקרים - תודה.

אני לא סגורה על עצמי. מה שבטוח - שאני חייבת לעשות משהו - ומהר. אני לא מכירה את עצמי מרוב שאני לא עצמי. אני שונה בצורה מאוד לא סימפטית. ואני שונאת את זה. לגבי להיפתח אל אדם שאני לא מכירה - זה בטח יהיה לי מאוד קשה, אבל אולי זה מה שיעזור..... לא יודעת. חברים שאני לא רואה אותם הרבה זמן מרגישים שמשהו לא בסדר, אבל אני לא מסוגלת לספר להם. לא יודעת למה, אני כל כך רוצה לךדבר עם מישהו - לפרוק הכל - אבל לא מסוגלת. פשוט לא מסוגלת. ניסיתי במהלך היום לשנות כיווני מחשבה לחשוב בצורה אופטימית, כהרגלי לראות את הדברים היפים ועכשיו עוד נפילה אחרי השיחה איתו אני מרגישה זוועה בהתחלה היה נחמד הוא ממש היה צריך לדבר ואני ניסיתי לתמוך ולעודד זו היתה שיחה קלילה וברגע מסויים העלה קצת את מה שהיה וישר הבין שאני לא יכולה וקשה לי לדבר על זה. מאוחר יותר התקשרה החברה ואמר שיתקשר חזרה...... וכשהתקשר זה היה להגיד לי שהוא עייף והולך לישון. למה הוא עושה לי את זה? אני מרגישה שהוא משחק ברגשות שלי - וזה הורג אותי כי מצד שני אומר שרוצה שאני אהיה מאושרת ושיהיה לי טוב. אחר כך היה עדיין אונליין במסנג´ר מה אני אמורה להבין???? לא דיבר איתי כדי ללכת לישון, אבל לא הלך לישון. אני לא יכולה יותר, באמת שלא. אני רק מקווה שאחרי הקטע הזה, יהיה לי קל יותר להתנתק - סופית ולחלוטין!!!!! מצטערת על ההשתפכות.......

ניקולי

New member
שיווו בחייי../images/Emo10.gif

את עושה לי רע על הנשמה.. והנשמה שלי כ"כ עדינה את לא יודעת כמה!!!! דייייייייייי תפסיקי את לא עושה לעצמך טוב.. ואם כבר שאלת את פסיכולוג ...ועל שיחות אני עושה אחד ועוד אחד ואת ממש בבעיה... למה את לא שומעת לי?????
ועכשיו באמת אני כועסת...... את חייבת עזרה ודחוף תראי מה הוא עושה לך?? מההההההההה הוא כ"כ שווה את זה???? (כי עוד לא מצאתי את האדם שהוא שווה את זה..). משחק לך ברגשות את צודקת בהחלט.. הוא לא רק משחק הוא גם קולע בול במטרה.. וכל הזמן הוא מנצח!! אל תתני לו לנצח שמעת??? או שאני צרכיה לצעוק??? אוףףףףףףףףף את מעצבנת אותי... למה את לא..... (מה שאמרתי לך בהודעות אישיות?). אה למה???
. ועכשיו בגללך אני צריכה לשתות מים.. שניה..
...(לא משנה זה היה יין ..אבל העיקר נרגעתי קצת).. זהו נרגעתי עכשיו אני פחות עצבנית עלייך.. הנה אפילו אני מחייכת את רואה??
ואת יודעת למה?? זה בגלל שאיכפת לי ממך..ואני לא רוצה שלעולם לא תרגישי כמו שאת מרגישה עכשיו!! כל החיים עוד לפנייך.. ואין שום סיבה בעולם שהם יעצרו עכשיו בגלל איזו חלאה. סערת רגשות.... בבקשה תעשי את מה שאמרתי לך.. אני כאןןןן. שלך ניקול*

אני אנסה , אבל.....

לא יכולה להבטיח. אני מגנה על עצמי באנונימיות וקשה לי מאוד לוותר על זה ולהיפתח. אבל תאמיני לי שאני חושבת על זה. אל תכעסי עלי, בבקשה..... מה שבטוח זה שאני אעשה הכל כדי לא לדבר איתו יותר, כי אתמול הוא ממש הגזים ואני בעצמי הגזמתי, שנתתי לו בכלל. זהו - שיחפש לו "אוזן" אחרת, אם זה הדבר היחיד שאני שווה בשבילו. אני בדרך כלל יותר הגיונית, מנסה לא ליפול פעמיים בגלל אותה אבן, אבל אני לא מצליחה איתו..... אני לא מצליחה לתת לראש להחליט ולקבוע בכל מה שקשור אליו. כך גם הגעתי למצב הזה. אם הראש היה מחליט - לא היה קורה שום דבר ביננו והיינו עדיין חברים טובים.....

למעלה