יש לי שאלה אליכם:

Dis Lui

New member
יש לי שאלה אליכם:

אני תמיד מאמינה ואומרת שזמר ששר על הבמה מול קהל, הוא מבטא את האופי שלו האמיתי האמיתי. אלביס למשל, היה שר במלוא המרץ והיה כל הזמן מרצה אנשים, וכך גם היה במציאות, היה מלא חיים, והיה עושה הכל למען העולם ואישתו. כשמייק שר, הוא נראה כ"כ שמח, אבל בעצם, הוא היה בן אדם מאוד עצבני כזה ודכאוני ולא תמיד מרוצה ממנו, וזה לא מה שרואים על הבמה
אתם חושבים שהוא שיחק בזה
או שהוא שינה פנים
או שרק הזמרה הביאה לו שמחה
היידי

אני

לא חושבת שמייק היה תמיד דכאוני בחיים... לפי מה שמסופר עליו לפני שהוא התחיל להשתמש בכדורים ולפני שהוא התחיל להיות בדיכאון...הוא אהב מאוד לחיות ואת החיים... בסרט החברה שלו אומרת שלדעתה הוא לא התאבד כי הוא נורא אהב את החיים.. חוצמזה שהוא דור שני לניצולי שואה וזה מאוד קשה להיות דור שני לניצולי שואה...ויש לזה תופעות של דיכאון... לפני שהוא נכנס לדיכאון הוא תמיד חייך על הבמה אבל כשהוא התחיל להיות עייף מכל ההופעות ולהיכנס לדיכאון הוא כבר לא חייך על הבמה ואפילו הייתה הופעה שהוא ירד מהבמה לקרת הסוף... אז לדעתי הוא כן הראה על הבמה את האישיות האמיתית שלו...

Dis Lui

New member
באיזה כדורים הוא ישתמש../images/Emo35.gif ו..

אני מדברת בכללי, ולא על ספציפית בהופעה הזאת...

אמממ לדעתי.....

לשיר מן הסתם עשה לו טוב אחרת הוא לא היה עושה את זהו ומתאמץ בשביל זה למרות שלדעתי הוא לא התאמץ זה בא לו בקלות כי יש לו כישרון אבל בכל אופן הוא אהב את ההרגשה שאוהבים אותו ומקשיבים לו גם זה צויין בסרט שהוא העדיף הופעות שהקהל היה יושב כי הוא אהב שמקשיבים לו זה עשה לו טוב אבל היות ואנחנו יודעים שהוא היה דיכאוני ונורא עצוב ועצבני וכל דבר קטן שלא היה במקום היה הורס לו את המצב רוח אז אני פשוט חושבת שהוא לא הראה את מה שהוא מרגיש ,לא הוציא את זה החוצה....=>שחקן טוב! מור...

כן אבל ...

את דיברת בכללי ולא דווקא על הזמן של ההתאבדות...לא כל בנאדם שמתאבד הוא דיכאוני כל החיים יכול לקרות משהו פתאום...אז זה לא אומר שמייק היה תמיד כזה...

למעלה