יש לי שאלה אליכם..

rinani

New member
יש לי שאלה אליכם..

אני עושה עכשיו קובץ עם כל מיני פעולות ואני רוצה לצרף לשם את הפעולות שנרשמו פה בפורום אני צריכה את הסכמתכם.. אני גם יצרף את זה לפורום וישלח לשגיא לספריית הדרכה אז אני צריכה אישור ממכם שאני יכולה לקחת את הפעולולת שלכם.. וגם תכתבו בשירשור הזה לפחות פעולה אחת שהלכה לכם טוב ואל תתעצלו כי בסך הכל זה בשבילכם!

נשמע נהדר.

פעולה נוספת: יותר מתאים לתחילת השנה.. עושים משחק של אנדרלמוסיה (למי שלא מכיר) : שנותנים לכל אחד פתק שבו כתובה משימה כמו- לסגור את כל החלונות ולאחד אחר נותנים את הדבר המנוגד, במקרה הזה- לפתוח את כל החלונות.. יש המון אפשרויות. אם משחקים בחוץ אז יש דברים כמו : לסדר אבנים בערמה/לפזר אבנים על האדמה וכו'.. עכשיו.. ברגע שכל אחד דובק במשימה שלו אז נוצר בלאגן מטורף (למביטים מהצד זה אפילו מצחיק). אח"כ יושבים במעגל ומדברים על המשחק.. מבינים שבעצם הרבה יותר עדיף כשיש כללים שמופנים אל כולם ו- (איך לא) מכינים תקנון לקבוצה, מוצאים שם ומחליטים כל מיני דברים שצריך.. הלך טוב בקבוצה שלי.. חבל שלא היה המון על מה לדבר כי מועדון יש לנו רק מעכשיו. ערב טוב

שמייני

New member
../images/Emo182.gifפעולת ניקיון

יש לי קודם כל פעולת שקט, שלחתי את זה לא ספריית הדרכה אז אני לא אפרט כאן אבל אם באמת מישהו רוצה אני אשמח לכתוב כי זה באמת גאוני וזה יכול ממש לגבש את הקבוצה ולהצליח. חוץ מזה, פעולה פשוטה ומהנה. צריך תמיד לנקות את המועדון/ החדר/ משהו אז עושים את זה ע"י משחקים כמו ים יבשה, מרוץ מטאטאים וכו' וזה עובד מעולה. רצוי לשים מוזיקה לאווירה.

rinani

New member
מה קורה???

למה אף אחד לא מתאמץ ורושם פה פעולה שלו... זה בסך הכל בשבילכם ואני מתאמצת ורושמת לכם פעולות ואתם בכלל לא מתייחסים... חבל.. אני יודעת שאתם תצטרכו אותי וכן אולי זה נשמע תינוקי אבל אני לא מתכוונת לעזור לכם... למרות שזה די אידיוטי כי כל הרעיון הזה שלעשות רשימת פעולות היה בכלל בשבילכם אבל עזבו לא צריך!

hadasbaril

New member
עוד פעולת ניקיון

שופכים מעט מים והרבה שמפו-קצף.וארח כך משחקים משחקי כדור:כדור רגל.כמובן שאפשר גם 21 ונחש בא..בקיצור בסוף המועדון נקי והחניכים נהנו.רק תחסכו במים...

למעלה