יש לי שאלה אליכם?

wltdo

New member
יש לי שאלה אליכם?

מישהו פה קורא את הפרקים של הישרדות ברשת באתר www.survivorworld.up.co.il ?

Survivor3Fan

New member
כן...

דווקא מענין היה הפרק של האיחוד נראה לי שמעין או ירון ינצחו.

Survivor3Fan

New member
כן דווקא

נראה לי שהמנצח יהיה או אחד מז´פורה או ירון. אופיר יהיה נראה לי הבא בתור. הפתיע שהוא לא הצביע נגד שחר וגם שבתוך קבוצת ז´פורה לא הצביעו אחד נגד השני.

ofofofof

New member
הממ........

אני אופיר
ורציתי להגיד שאני יודע שאת עמית זה הפתיע שלא הצבעתי לשחר, אבל בעיקרון זה לא דבר כל כך מפתיע.... ואני אשמח לשמוע עוד דברים שאתה חושב על המשחק, אם בא לך להגיד... ביי, אופיר

Survivor3Fan

New member
זה גם לעמית ומתן

איפה היית רוצה להיות בהתחלה קסינגו או ז´פורה? עם מי הכי התחברתם?

amitooshacham

New member
אני הייתי רוצה להיות בז´פורה

כי בקסינגו יש את השלישיה: דניאל, נאטי וירון, שהם לעולם לא יבגדו אחד בשני. וגם אם הייתי עושה איתם ברית, והיינו מגיעים לפיינל 4 הם היו מעיפים אותי כי הם בוטחים אחד בשני יותר ממני. לעומת זאת, בז´פורה יש את שחר, מעין, לי ומתן שלא היו שורדים עם קשרים ממש הדוקים, ויכלתי להשתלב בצורה טובה! הכי התחברתי עם מעין... לפני המשחק בקושי הכרתי אותי והיום אנחנו חברים מעולים! וגם יצא לי להכיר את מתן.. את כל השאר הכרתי כבר מקודם.

Survivor3Fan

New member
הברית שלהם כל כך חזקה?

חשבתי שהמשחק יהיה עונות נגד עונות שורדים מהעונה ה-1 שורדים מהעונה ה-2 ושורדים מהעונה ה-3 כל עונה בברית.

14מתן

New member
אמממ לפי דעתי זה לא משנה לי באיזה

קבוצה אני יהיה כי בקבוצה שהייתי (לא זוכר איך קרואים לה) הייתי היחיד מהישרדות ברשת 2 וכולם כבר היו בבריתות וכאלה מהישרדות קודמת ובקבוצה השניה היה את שחר שאני בטוח שהיה מנסה להעיף אותי על ההתחלה כי אנחנו מזה חברים טובים
אז בואו נגיד שלא היה לי סיכוי ב2 הקבוצות אבל עפתי ולא בגלל השופטים אלה בגללי (אני לא רוצה לצאת מזה כלא יודע איך לקרוא לזה נגיד קוטר הא אופיר
) טוב אני מצחיק את עצמי אז אני יפסיק טוב ביי

ofofofof

New member
אני הייתי מעדיף להתחיל ב...

ז´פורה, גם בגלל שירון, נאטי ודניאל היו כל כך ביחד, ולא נראה לי שהם החשיבו אותי איתם כ-4 אלא הם כ-3. והתחברתי מאוד עם הרבה אנשים (מעין, עמית, שחר, מתן (לא זה שעף ראשון
), ירון, לי, יעל, ברית ואריאל) וקשה לי לבחור עם מי הכי הרבה... אופיר
מתן, לא הבנתי מה התכוונת בהודעה שלך, אבל לא משנה...

ofofofof

New member
כן ולא

התחברתי מאוד עם ירון וגם רשמתי אותו (תסתכל ברשימה שלי למעלה)... עם דניאל התחברתי ממש ואז הוא הפסיק להיכנס לאיי.סי.קיו והכל אז כבר לא ממש.... ועם נאטי לא כל כך הצלחתי להתחבר, פעם היינו חברים טובים, בעונה ה-1, ומתחילת העונה ה-4 כבר לא.

Survivor3Fan

New member
אז למה להצטרף לברית איתם?

אם אתה לא חבר של מישהו?עם מי אתה שומר עדין על קשר? עם כל חבריך לקבוצה?

ofofofof

New member
הבהרה!!!

לפני החילוף והמיזוג עדיין הייתי בקשר טוב עם שלושתם והיינו בחברות טובה. אז לא הייתה לי סיבה לא להיות בברית איתם... אחר כך ניתק הקשר ביני לדניאל ונאטי... אני עדיין מדבר עם כמעט כולם, חוץ ממתן (שעף 1), אמיר, שקד ונעמה (שלא הכרתי) וזהו... אופיר

למעלה