יש לי שאלה אליכם

פליקס

New member
יש לי שאלה אליכם

מה הדרך הנכונה לכתוב את האות ע´? מתחילים בימין, עושים לולאה ומסיימים בשמאל או מתחילים בשמאל, עושים לולאה ומסיימים בימין
אני שואלת כי התערבתי עם חברה על הנושא... אה, כן, ודרך אגב, האם יש משמעות לזה שבנאדם כתב ע´ בצורה ה"לא נכונה" מאז ילדותו? תודה לכל העונים פליקס

עטרה ב ט

New member
מימין לשמאל, זה הכיוון של הכתיבה

וככה גם אפשר לחבר אותה לתנופת העט. א-ב-ל גם אני מתבלבלת בזה כל הזמן !... וזה כנראה עוד אחד מסימני הכתב.

אבל הי, רגע, אריק לא אמר ש...

במאמר שאריק כתב לפורום, אם אני זוכרת נכון הוא ציין במפורש שהאות ע´ קשורה למיניות... זה לא מתקשר לשאלה שלה באיזושהי צורה?

אריק!

New member
כן בהחלט, זה מוכיח באופן ודאי

שכותבת האות ע´ שולטת בכל רזי כתיבת ע´ והנילווים לכך, ועושה זאת במיומנות ראויה לשמה מימין וגם משמאל. הדגשת החלק העלי/תחתי באות הנ"ל משקפת ברורות את הנטיה המועדפת הפרטית להיות למטה/למעלה. כתיבת ע´ בצורת דפוס אופיינית משקפת נוסטלגיה לאיך שהיו עושים זאת אבות אבותינו, לאור הנר במערה עמומה. ע´ תפוחה משקפת חשש סמוי מפני הריון. דחוסה על איזה בעיה פיזיולוגית שמקשה על פישוק. תודה - עריק.

פליקס

New member
ואני כבר חשבתי שתיכף תגידו לי

שמי שכותבת ע´ הפוך היא לסבית...
אבל רגע, אם היא לא יודעת לכתוב משני הכיוונים, אלא רק בכיוון הלא נכון? לא מתוך בחירה, פשוט כי אף פעם לא לימדו אותה אחרת? מה אז? אז זה לא בהכרח מצביע על המיומנויות שעליהן אתה מצביע... לא?

אריק!

New member
אם נהיה דקה רציניים, רק דקה כי

כבר מאוחר, אז כל נסיון לומר לך מה אומר זה או אחרת, על סמך תיאור וויזואלי הוא בגדר בדיחה.

למעלה