יש לי שאלה אבל קודם כל

tamax

New member
יש לי שאלה אבל קודם כל

מזל טוב על הפורום (קצת באיחור אבל רק עכשיו גיליתי...) אני מעריץ של הסידרה כבר הרבה שנים ושמחתי מאוד שגיליתי את הפורום הזה. ממש מגניב היה לקרוא את כל ההודעות והדיונים שערכתם פה וכמעט כל השאלות שלי או התהיות שלו כבר הועלו חוץ מתהיה אחת שדיסקסתי עליה כבר ממזמן עם חבריי ולא הצלחנו להגיע למסקנה חותכת. השאלה שלי היא מדוע "החבורה" בכל פעם שהיא מגיעה לעולם היא חייבת להתערב בנעשה בעולם וחייבת לתקן את הרוע? הריי פרוספסור ארטורו טוען שאסור להתערב במהלך החיים התקינים של העולם שבו הם נמצאים. אז מדוע הם עושים זאת בכל זאת? הם לא יכולים להגיע לעולם, להסתכל קצת מסביב ואז ללכת "לצ'נדלר הוטל" ולחכות שם כמה שעות עד לפתיחת המערבולת? אני יודע שהתשובה המתבקשת היא שאם אין אקשן - אין סידרה אבל בכל זאת? ועוד שאלה שנזכרתי במהלך הדקה האחרונה - מעניין אותי אם במהלך כל עונות הסידרה היה אולי איזה פרק שפיספסתי שבו במהלך כל הפרק הם פשוט דילגו מעולם לעולם זאת אומרת היו בכל עולם למשך מיספר דקות ואז עברו עולם. אם לא היה כזה פרק - ואני חושב שלא היה - הם היו צריכים לעשות כזה. anyway, זה כל מה שיש לי לומר בינתיים... ביי.

SaberTooth

New member
גם אני שאלתי את עצמי את השאלה הזו..

קודם כל, אל תשכח שהרבה פעמים הם לא מחפשים את הצרות, הצרות מוצאות אותם. תמיד, איכשהו, הם נופלים מהמערבולת ישר לאיזו צרה צרורה שהם צריכים להחלץ ממנה ואם בדרך הם צריכים לשנות סידרי עולם, מה טוב (מבחינת התסריטאים, כמובן). ככה שהרבה פעמים, הם מתערבים כי פשוט אין להם ברירה. זה קורה ברוב הפרקים. במעט הפרקים, הם מתערבים כי הם לא יכולים לראות את העולם או תושב אחד של העולם הזה כמו שהוא. קח למשל את העולם של מגי. הם לא היו חייבים לעזור להם לפנות את העולם, הם רצו לעשות את זה. יש הרבה פרקים כאלה, בהם הם שוהים בעולם לא במהלך כל הפרק. רק בשבוע שעבר היה אחד כזה.

tamax

New member
כן אבל,

אני יודע שברוב הפרקים שוויד השתתפה הם נכנסו לצרות בגללה! אוף אני שונא אותה. היא אחת הדמויות שכאילו אתה חושב שהתסריטאים היו חייבים להכניס אותה כדי לגרום לכל הצרות שנופלות עליהם. בקשר לשאלה השניה אני יודע שיש פרקים שבהם הם יותר מעולם אחד אבל בד"כ זה מתבטא בהתחלת הפרק שבו הם כאילו סיימו "מהפכה" באיזה עולם ואז גולשים לעולם הבא ואותו דבר בסוף הפרק כך שבכל פרק יש בערך שלושה עולמות.

fan of Gary

New member
לא כל כך...

וויד לא עד כדי כך גרועה... אבל היא באמת טיפ טיפה מעצבנת! אבל אם יש מישהי שאני מתה עליה היא מגי! היא ממש מגניבה, קרבית כזאת- girl power!

וויד מעצבנת../images/Emo35.gif ממש לא../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo117.gif

וויד הייתה חמודה לאללה והם לא נכנסו לצרות בגללה. זכותכם להעדיף את מגי אבל בבקשה לא לרדת על וויד

Lockergnomie

New member
נכון, אין כמו וויד!

אם כבר אז מגי היא השתלטנית ובעלת מזג חם..! וויד הייתה יותר עדינה ומתחשבת! אני מאוד אוהבת את וויד ולא כל כך אוהבת את מגי...

למעלה