יש לי שאלהץ....

יש לי שאלהץ....

טוב אז ככה נכנסתי ליומנים שלהם באתר הרשמי וביומן של קלסו אז תראו מה היה כתוב ואני ידגיש תמילים שאני רוצה לדעתתת.. Monday I wore these glasses to school – you know, like Superman does when he’s Clark Kent – that way no one would recognize me in my secret identity. But then when I got there, stupid Hyde figured it out right away and started making fun of me (he’s like my Lex Luthor.) And then he got everyone to call me “Super Dork” which wasn’t cool (at least Pam Macy said I really was “faster than a speeding bullet”, which was nice of her.) טוב אז בקיצר זה מדובר על קלארק קנט ועל לקס לותר שהם בסמולוויל ומה זה אמרו להיות על שנות ה-70 ואז לא היה אמרו להיות שמולל ויל.. שמישו יענה לי ב'קשה..

תיקונים

שאלהץ=שאלה אמרו=אמור שמול וויל=סמולוויל אהה וזה לא הדגיש לי את מה שרציתי שה ידגיש אבל חפיף..

Kryptonite

New member
זה לא קשור לסמולוויל,../images/Emo168.gif

זה קשור לסרט הישן של סופרמן... (שיצא, בשנות ה70 לא?) אני אתרגם את הקטע, שניה: הדבריים שרשומים בסוגריים כאלה {} הם הערות שלי...
"ביום שני הרכבתי את המשקפיים האלה לביצפר - נו, אתה יודע, כמו שסופרמן מרכיב כשהוא קלארק קנט - שאף אחד לא יזהה אותי בזהות הסודית שלי. אבל כשהגעתי לשם {לביצפר}, הייד המטומטם ישר קלט שזה אני והתחיל לרדת עליי (הוא כמו לקס לות'ר {להזכיר לכם, לקס לות'ר הוא ה'רשע' בסרטי סופרמן}) ואז בגללו כולם קראו לי "סופר-חנון{\מטוטמטם\מפגר - מה שאתם רוצים...
}" - מה שלא היה מגניב כל כך (לפחות פאם מייסי אמרה שאני ממש "מהיר יותר מקליע אקדח", מה שהיה מאוד נחמד מצידה)

תודה..ודרך אגב

בכלל לא ידעתי שלסופרמן קראו קלארק קנט ולרשע לקס לותר.. הייתי בטוחה שבסמולוויל המציאו תשמות האלה.. אבל טוב לדעתת

Kryptonite

New member
סמולוויל (הסידרה) מספרת על../images/Emo168.gif

קלארק קנט (סופרמן) כשהוא היה נער... גם לפי הקומיקס (שעליו מבוססים הסרטים המפורסמים) קלארק בא מהעיירה סמולוויל, ובטח שהיה את לקס לות'ר רוב הדברים בסידרה מבוססים על הקומיקס המקורי, ועל הסרט...

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifבאמת קצת אומלל../images/Emo36.gif

איזה מוזר, יכול להיות שהעלילה האמיתית הישנה של סופרמן הייתה עם הדמות הזאת לקס....................

Miss CB

New member
מצטערת אם זה קצת...

...נשמע כאילו אני חושבת את עצמי או משהו כזה כי לא זאת הכוונה אבל: ברור שקנט ולות'ר היו במקורי!! מה חשבתם שWB המציאו את זה?! הם לקחו את כל הנתונים (*כל* הנתונים) ופשוט דמיינו איך זה נראה כשהוא היה נער! הקומיקס התחיל את הכל והיו סרטים וגם מספר סדרות על זה...!

למעלה