יש לי שאלהה...

shushibushi14

New member
יש לי שאלהה...

קודם ב11 (בבוקר) אם אני לא טועה היה בMTV את עשרת הגדולים של אואזיס... זה היה שידור חוזר של אתמול או שזה מה שיהיה היום? ואם זה היה אתמול, מתי יהיה שוב עשרת הגדולים של אואזיס? פשחו בפירוט תוכניות כתוב "עשרת הגדולים" ולא כתוב איזה להקה... מישהו אולי יודעע..?

RoySupernova

New member
ווי

לא ראיתי.. אבל אני יכול להגיד לך שבדרך כלל מה שבבוקר זה לא שידור חוזר של יום קודם אלא השידור הראשון של אותו יום.. סת'ומרת בערב שוב יהיה עשרת הגדולים של אואזיס (אני אנסה לראות) אבל רוב הסיכויים שהוא יהיה טיפ טיפה שונה בדירוג..

shushibushi14

New member
אההה

כן הדירוג לא משנה ליי..העיקר שיהיה של אואזיס... תודה רבה! אז לכל מי שרוצהה היום ב11 בMTV יש עשרת הגדולים של אואזיס..חח..

RoySupernova

New member
ראיתי.. נחמד..

וזה הסדר: 10. Let There Be Love 9. Little By Little 8. D'you Know What I Mean 7. Whatever 6. Lyla 5. Supersonic 4. Don't Look Back In Anger 3. Live Forever 2. The Importance Of Being Idle 1. Wonderwall

LetThereBeLove

New member
די ביאס אותי

שstand by me לא נכנס איפהשהוא. אבל בכללי היה בסדר. מישהו יודע מה היה הדירוג בבוקר?

L i l A L o

New member
ואי, זה בטח תמיד וונדרוול ישאר המקו

ם הראשון.. כמה לא צפוי

sok777

New member
חח נכון.. שיר ענק אבל כבר חרוש מדי.

ששואלים ילד ככה: "אתה מכיר את אואזיס??" ואז הוא עונה "כן! אלו ששרים וונדרפול או איך שלא קוראים לזה.."

RoySupernova

New member
דווקא

בדרך כלל בטופ 10 האלה מקום ראשון זה השיר החדש של הלהקה.. פה לא התייחסו אמנם נתנו מקום טוב לליילה ואימפורטנס אבל לט דר בי לאב קיבל רק מקום 10.. ואני די רציתי את שמפיין סופרנובה, סיגרטס אנד אלכוהול וסטופ קריינג יור הארט אאוט..

למעלה