יש לי שאלהה מי הצליח עם קבוצה ישראלית להגיע הכי רחוק בליגת אלופות ?? לאיזה שלבב ?.
ד דם ירקרק New member 24/7/07 #1 יש לי שאלהה מי הצליח עם קבוצה ישראלית להגיע הכי רחוק בליגת אלופות ?? לאיזה שלבב ?.
M Mano8 New member 24/7/07 #2 לא ליגת האלופות אבל לקחתי את הפועל חיפה לגמר גביע אופ"א. עברתי בדרך את איננטר וריאל מדריד בשביל להימחץ בגמר ע"י רומא 5-1.... בליגת האלופות הגעתי רק עד שלב הבתים....
לא ליגת האלופות אבל לקחתי את הפועל חיפה לגמר גביע אופ"א. עברתי בדרך את איננטר וריאל מדריד בשביל להימחץ בגמר ע"י רומא 5-1.... בליגת האלופות הגעתי רק עד שלב הבתים....
B ben060 New member 24/7/07 #3 הגעתי עד חצי גמר גביע אופ"א הייתי עם מכבי נתניה הפסדתי בחצי גמר לרומא 2-1 בסיכום שני המשחקים. בסוף רומא לקחו את הגביע.
הגעתי עד חצי גמר גביע אופ"א הייתי עם מכבי נתניה הפסדתי בחצי גמר לרומא 2-1 בסיכום שני המשחקים. בסוף רומא לקחו את הגביע.
L legend2 New member 25/7/07 #7 הגעתי עם מכבי ת"א לחצי גמר ליגת האלופות...הישג מדהים לדעתי. הדחתי בדרך קבוצות כמו אייאקס,ריאל ובנפיקה. אבל בחצי עפתי נגד יובה.
הגעתי עם מכבי ת"א לחצי גמר ליגת האלופות...הישג מדהים לדעתי. הדחתי בדרך קבוצות כמו אייאקס,ריאל ובנפיקה. אבל בחצי עפתי נגד יובה.
S SouPn New member 4/8/07 #8 חצי גמר אלופות עם בית"ר הודחתי על ידי צ'לסי שלקחה גם את הגביע.. עברתי את ליברפול ורומא