יש לי רק שאלה אחת...

Benn Is Kane

New member
יש לי רק שאלה אחת...

למה המאמן שלנו, שעוזב בעוד 4-5 חודשים (לכל היותר), מחתים שחקנים ל-3.5 שנים? אני באמת לא מבין את ההתנהלות של הקבוצה. יכול להיות שצוצאליץ' ישחק כמו שצריך ובאמת ימצא את מקומו בהרכב וישדרג אותנו, וללא ספק השבחים שזורקים עליו ביוון מבטיחים הרבה, אבל מה אם המאמן הבא - ראובן עטר, רן בן שמעון, מירו בן שמעון או עודד קטש (שמועמד לקבוצת הכדורסל המעניינת ביותר שלנו), לא ירצה אותו? שוב יתקעו עם שחקן שהמאמן לא רוצה וחוזה ל-3 שנים שבכל אחת הוא מרוויח מאות אלפי יורו? אני באמת לא רואה שום הגיון מאחורי ההחתמה הזו. היו צריכים להשאר עם מה שיש או לכל הפחות להביא שחקן על חוזה של חצי שנה ואופציה לעוד 3, שתהיה שייכת לקבוצה. מה יהיה עם הקבוצה וההתנהלות שלה...?

Mellow29

New member
כביכול המאמן מקבל קרדיט

אם לא תיתן לו להחתים את מי שהוא רוצה, עדיף כבר לסיים את תפקידו במערכת. מצד שני, המועמדים להצטרף בטח לא יקפצו על חוזה לחצי שנה, הם רוצים בטחון מסוים לעתיד. לא הייתי מתנגד לתרחיש הראשון, אבל אם שחר מחליט לא לוותר על שירותיו של אלישע, הוא גם לא יכול לכבול לו יותר מדי את הידיים.

Benn Is Kane

New member
אבל איפה ההיגיון?

מה יעשו עם השחקן הזה (או עם אחרים) ברגע שיגיע מאמן אחר ולא ירצה אותם? שוב יתעסקו עם השאלות ומכירות בזול? זה לא נראה כמו התנהגות סבירה של קבוצה רצינית.

Mellow29

New member
אין הגיון רציונלי

אבל כל עוד אלישע הוא המאמן, הוא מקבל את הקרדיט להביא שחקנים. הייתי שמח אם היו מודיעים לו כבר מחר על הפסקת פעילותו במועדון, אבל זה לא רציונלי. אז שלפחות יגיע רכש...

Benn Is Kane

New member
אז מה שקורה כאן..

זה שהמועדון מעדיף לפעול בלי היגיון ובצעדים לא מקצועיים בעליל רק בשביל לשמור על העיקרון המטופש של "אנחנו לא מפטרים מאמנים".... ביזיון.

Mellow29

New member
פחות או יותר

אתה מבין, כל עוד שחר משאיר את אלישע בתפקיד הוא מאמין שאלישע יוכל להוציא אותנו מהבוץ. הוא סומך עליו, אחרת היה מפטר אותו (
) לכן נותן לו את הכלים להתמודד במשימה. אצלנו מעולם לא הצטיינו בחשיבה לטווח ארוך.

פנומן 72

New member
ומי אמר שאלישע לא ימשיך בעונה הבאה ?

כולה 20 הפרש מקרית שמונה. רצף של 10 נצחונות רצופים והתאבדות בפלייאוף וחיפה אלופה. אחרי זה מגיעים לליגת האלופות - עוברים את שלב הבתים והנה לך אלישע ממשיך עוד שנה.

baythedog

New member
אני חושב שארבע השנים האחרונות הוכיחו לנו

שאלישע לא בוחר את מי להביא. הוא בוחר את מי לא לשתף עד שיועזב...

hamudik

New member
אלישע לחוץ ויודע שהוא עף בקרוב

יש לי הרגשה שברגעי לחץ אלישע פשוט זז הצידה ונותן לגורמים אחרים במועדון (שחר) לקבל את ההחלטות החשובות. לא חושב שאלישע יודע מה באמת היכולות של השחקן או היה המחליט בעסקה הזו. לפי שחר אמור להגיע עוד שחקן אחד לפחות בינואר, אני מקווה שאלו יהיו שדרוגים ולא מה שאנחנו רגילים לקבל בינואר.

baythedog

New member
אני באמת לא חושב שהוא הביא ולו זר אחד

בכל שנותיו כאן. אלי כהן "השריף", לפני שבניון גמר לו את הקריירה, היה מגיע עם רשימה של זרים לכל קבוצה בה הוא אימן. ותאמין לי, עד היום אנחנו נזכרים בעיניים נוגות בזרים האלו. רוני לוי היה מביא שחקנים לפי איזור גיאוגרפי והיתה לו חיבה מיוחדת לטוס לדרום אמריקה ולראות כדורגל על חשבון הבוס. אברם גרנט אהב את הזרים של אלי כהן. גיורא שפיגל הביא לנו את המיטב של ברית המועצות שלעבר עד שאירופה גילתה אותם ואחרי זה הביא לנו את שחקני הקט רגל הגדולים ביותר בזימבבואה (מוגאי...
). ואלישע? זה אותו האלישע שפיני, יקירו, אמר עליו לפני 4 שנים שהוא יעזור לו לבנות קבוצה. תאמין לי, כשאני חושב על כל שחקן שעבר אצלנו בקבוצה, אף אחד לא הגיע בגלל אלישע. אבל הטובים ביותר לא שיחקו בעיקר בזכותו! טיישירה - ניר קלינגר. פיליאבסקי - קנדאורוב. קאנוטו - פיני !@#$ סילבה - פיני !@#$ קוריצה - חרזי. לדו - אין לי מושג למען האמת. אבל אני בספק שאלישע ראה משחק אחד בחייו בלטביה. סיידו - בפוקס. הסוכן שלו זה הבחור הדרום אפריקאי, מייק מקאב, שבדיוק דיבר עם שחר על שחקן אחר. קולמה - סגר עם המועדון עוד בתקופת לוי הראשון. בוקארי - דודו דהאן תקע לשחר אותו. יסלחו לי אי אלו השחקנים האחרים אם שכחתי אותם. בכל מקרה, הנקודה היא שכל השחקנים האלו הובאו לאלישע ע"י גורמים אחרים שמקורבים לשחר ולא על ידו. אני בספק אם צוצ'אליץ' הוחתם ע"י אלישע. לדעתי הוא הוחתם ע"י שחר את חרזי עם הבטחה שהוא יהיה פקטור משמעותי עונה הבאה. זה לא שלמאמן הבא שלנו יהיה יותר מדי מה לומר בנושא גם ככה...

אסף Day

New member
אני מאוד נהנתי מהקבוצה של אלי כהן

אמנם הם לא לקחו אליפות אבל הכדורגל היה מעולה, במיוחד החמישייה לרשת של הפועל פ"ת עם ארבע-שער של קלשצ'נקו. העיקר אותו יעקב שחר פיטר אחרי עונה אחת בעוד רוני לוי ואלישע לוי קיבלו עונה שלמה מתנה.

ARIS BOCH

New member
פיטורי אלי כהן

היו בגלל שהוא איבד את הסמכות בחדר ההלבשה כאשר בניון סירב להתחלף. אחר כך הגיעה הדרדרות במשחק של הקבוצה וירידה ממאבק האליפות, אבל זה התחיל בסירוב של בניון.

בדיוק מה שאני צועק ואף אחד לא שומע

זה ששנה רביעית הקבוצה משחקת כדורגל פח מילא...זה ששנה רביעית אין לנו מגן שיודע להרים כדור מצד ימין, והשנה גם אין משמאל (גם פיטר אגב לא היה מומחה בהרמות, אבל היו לו כל כך הרבה יתרונות אחרים שלא שמנו לב לזה) מילא...זה שקטן משחק כשהוא צריך לשבת על הספסל מילא...זה ששוב מגיעים לכאן זרים שלא משחקים או משחקים משחק וחצי ועוזבים מילא...זה שמכבי חיפה היא קבוצת תחתית ואחת הגרועות בתולדות המועדון בעידן שחר מילא...זה שאלישע מדבר אתמול ברדיו ואומר ש"אי אפשר להגדיר את העונה ככישלון כי היא עדיין לא הסתיימה"-כאילו שמה כבר יקרה ב-16 המשחקים שנותרו?-מילא...אבל לעזאזל למה לא חושבים כאן על הטווח הארוך??? למה לא מבינים שזה הזמן להביא מאמן חדש ש ה ו א יביא שחקנים עכשיו ויתחיל לבנות לעונה הבאה כי העונה הזו למרות מה שאלישע אמר...גמורה לחלוטין והיא כישלון חרוץ ומהדהד. אבל כבר אין לי כח להתעצבן...נהייתי כבר אדיש

למעלה