יש לי רעיון...

• פותח הנושא tom58
  • פורסם בתאריך

tom58

New member
יש לי רעיון...

למה שלא נעשה מפגשים לצעירים, ז"א מפגשי פורום שילדים יוכלו לבוא אליהם - כמוני
תמיד רציתי להיות במפגש פורום

¥otamsh

New member
אנחנו לא נושכים אתה יודע...

חוץ מזה איך תארגן מפגש בלי המנהלים האהובים שלך

tom58

New member
לך תדע - אתה לא ראית דרקולה, הצעקה,מגרש השדים

לא סתם, פשוט ...זקנים עושים את מה שזקנים עושים ומפגש נחמד של אלה שלו הזדקנו - זה יהיה נחמד יותר, לא חושב ?

Guid

New member
לא! יא צעיר!

XDDDDDD אל תעלב, בטח יהיו מפגשים באנימקונים למיניהם ואז אלו יהיו מפגשים ענקיים כאלה שאפילו אני אוכל להגיע אליהם!‏‎

tom58

New member
טוב...

מה זה אנימקונים ? - איפה זה? - ולמה אתה חשב שהוריי המקובעים ירשו לי ללכת ?

shringunboy

New member
אייקונים ואנימהקונים

אלו אירועים לפנים אחי XD האייקונים בדרך כלל מתקיימים בקיץ ושם אתה יכול למצוא ממנגות ועד סדרות של מדע בדיוני שונות ועוד הרבה מוצרים נילווים. האנימהקונים מתקיימים רק בפורים, אלייהם מוזמן הקהל הרחב כאשר הם מחופשים לדמויות האנימה האהובות אלייהם. האנימהקונים נערכים בגני התערוכה כל שנה (בפורים כמובן) וגם שם אתה יכול למצוא כמויות מאסיביות של אנימות ומנגות, חדרי הקרנה של אנימות עד שעות הערב, תחרות תחפושות, DDR, אוכל וכ"ו.....

Ikari Shinji

New member
כי אלה ארועי ענק בעלי אבטחה באותו הגודל

ולא כולנו זקנים, אני מבקש. אני עדיין אאוטקאסט אחרי יותר משנה פה. ההבדל הוא שאני מכיר אנשים. רוצה, בוא תארגן מפגש ותוכל גם אתה להתחיל בתהליך של ההזדקנות פה. דבר איתי מסנגר או אייסיקיו (הם מפורטים בדף משתמש שלי, פשוט ללחוץ על הכינוי) ואני אתרום לך ממעט הזקנה שצברתי פה

¥otamsh

New member
זקנים?! 0.ם

תזהר. זה שאנחנו לא נושכים לא אומר שאנחנו לא יכולים >.< סתם סתם =P נו, מה זה משנה, כיף איתנו. בוא תרגיש בוגר! אנחנו נקלקל אותך כמו שצריך.

tom58

New member
../images/Emo189.gif

התכוונתי זקנים - שלא הזדקנו וחמודים כאלה שכבר בתוך הצבא, ו..נו דאמ יט...

dsol

New member
איכ יותם ! עברת גיל 14 ?!~_../images/Emo189.gif

איכככ איזה זקן אתה !

benedek22

New member
יש משהו במה שהוא אומר,מה עם דור העתיד?

עוד מעט כל הפורום יהיה בצבא, מי ימשיך אותנו אם לא הצעירים הזעירים?? אני בעד שמפגש הבא נעשה טקס העברת דגל תפוז לנציג הצעירים

¥otamsh

New member
חחח באמת אחרי החופש הזה

הפורום יתפורר לו1 וואי העברת דגל1 נשמע מרגש ביותר!

למעלה