יש לי רעיון

BlogTV Police20

New member
יש לי רעיון

אם פוליס נשאר תקוע בחדר יותר מ 3 דקות וכל הגולשים מסתלבטים עליו ואומרים שפוליס שכח את עצמו בחדר והלך או שהוא סתם נתקע בחדר ולא שם לב שמסתלבטים עליו שם ומקללים אותו אז שהרובוט יעביר אותו משם באופן אוטומטי.... או שיחליף לו את הניק לניק פרטי מה דעתך יוסי? אבל יש דברים חשובים יותר.. למה לא מסדרים את האייקון |תרופה|

BlogTV Police16

New member
זה רעיון מצוין ידידי למה אתה מציע את זה לי?

זה רעיון מצוין - גם תעשה בוט כזה שאם גולש פונה אליך בשאלה = והוא מתלונן על מישהו מהחדר- ואתה מחפש אותו ברשימה והוא נכנס ויוצא כל שניה והוא עושה את זה בכוונה כי הוא יודע שהלכו להתלונן עליו - שהבוט יתפוס אותו וגם יענה לאותו גולש באופן אוטומטי סבבה?

BlogTV Police20

New member
../images/Emo31.gif לא רעיון מוצלח

שלי היה רעיון יותר טוב... יש דרכים אחרות לעקוב אחרי גולשים בעייתיים... מי כמוך יודע אבל אתה יודע למה אני מציע את זה לך ידידי??? כי חשבת על כל כך הרבה רעיונות ואיך זה שלא חשבת על זה??? יום טוב לכולם

BlogTV Police22

New member
../images/Emo199.gif

נאור היקר אנא ממך תן פיתרון לזה אם בעלי תקוע יותר מ 3 דקות ניתן להעביר אותו?

BlogTV Police16

New member
מהמגםדלכדחב ?

ידידיהיקרנאוראניאבדוקתאופציההזאתשלההגנהעםששוןואניאחזירלךתשובהבמקרהבמהרהלדעתיהרעיוןשלייותריפהמשלךוזהוובקשרלאיקוןתרופהמהזהתרופהאנילאמבין?

BlogTV Police20

New member
ידידי היקר

אם הוא תקוע יותר מ 3 דקות המצב שלכם טוב... חוץ מזה אני לא נותן פתרונות, בעיות ובקשות לפנות ליוסי היקר יש לו משמרת בשעות הלילה עד אור הבוקר... (ראי דו"ח אצל איל)

BlogTV Police46

New member
"אבל יוסי "זה מה עושות לך השעות

הקטנות של הלילה לדעתי אתה צריךללכת לישון יותר מוקדם

BlogTV Police16

New member
חיובי... מה רע בזה ידידי?

יש בזה רע? מי קבע מה שפוי ומה כן שפוי.? זה כמו שתגיד מה זה נורמה מי קבע מה זה נורמה?

BlogTV Police48

New member
ידידי היקר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

BlogTV Police48

New member
וגם....

עכשיו אי אפשר לרשום את המשפט להקדים "תרופה" למכה עם אייקון רואים זה משפיע על חיי היום היום הסדירים שלי נא לסדר את זה בדאגה שלכם סמי:)

למעלה