יש לי רעיון!

Alinush182*

New member
יש לי רעיון!

כל אחד יכתוב את השיר של בלינק שהוא הכי מתחבר איתו! השיר שלי זה: Give Me One Good Reason Mom and dad they quite don´t understand it all the kids they laugh as if they planned it why do girls wanna pierce their nose. And walk around in torn pantyhose, oh yeah! I like the ones who say they listen to the punk rock I like the kids who fight against how they were brought up they hate the trends and think it´s fucked to care it´s cool when they piss people off with what they wear, oh yeah! So give me one good reason why we need to be like them kids will have fun and offend they don´t want to and don’t fit in. Hate the jocks, the preps the hippie-fuckin´ scumbags. heavy-metalers with their awful pussy hair bands counting seconds until we can get away ditching school almost every single day, oh yaeh! So give me one good reason why we need to be like them kids will have fun and offend they don´t want to end up there.

punk

New member
וואלה גם אני

התוכן זה מה שאני סדיוק חושב גם

OPERATi0N_iVY

New member
וואו אחים שלי!!!

זה ממש כאילו נכתב עליי!!!! גם לי (כמו בשיר) מרביצים בבית ספר ביגלל שאני פריק-פענקיסת ואני שומע רוק כבד כמו BLINK 182, GET UP KIDS, NIRVANA ושייגעץ. וגם אני (כמוכם וכמו בלינק) שונא את כל הילדים הקוליים בבית ספר! FAK THEM OLL!!! אפילו התפללתי לשטן שיהרוג אותם, וציירתי על תיק של אחד מהם בטיפקס "666" כדי שהשטן ידע את מי להרוג!! וכמובן קילתי על זה מכות!!! :((((( היה ממש כואב!!! אה עוד דבר - יש גם שיר כזה שנקרא THE OFFSPRING - COOL TO HATE שזה גם שיר שנכתב ממש עליי - גם אני שונא את הכל!!! יש לי אפילו חולה שכתבתי עליה בטיפקס - I EM ANTI EVRITHINGE!!! אה כן - היום גם גיליתי מה זה פוגו!!! זה כזה מגניב!!! עכשיו אני והחברים שלי מכיתות ה´ ו-ו´ עושים מסיבות פוגו פרועות כאלה עם מוזיקה של CREED וRADIOHEAD!!! למי שעוד לא יודע מה זה פוגו - שיכנס לקישור הזה :

power play

New member
נודלס יא חרא עד לradiohead!

אבל מצחיק...תמשיך ככה.. טחחחח ילד פגוע נפש.. דרך אגב הLP הזה חבר של מישהו פה?

Alinush182*

New member
יש לו חברים בכלל?

לא ניראה לי שלLP המשועמם הזה יש חברים, אבל אם הוא טוען שיש אז כנראה הם דימיוניים.......

OPERATi0N_iVY

New member
אני שופך פה את הלב... ואתם מגרשים א

אותי?!? ו-LP זה חבר טוב שלי!!! אני עושה יחד איתו מסיבת פוגו!!! שמים מוזיקה (בלינק בעיקר) בפול ווליום (גם כדי שהערסים ישמעו מה זה מוזיקה אמיתית!!! רוק איז רולז!!) ומתחילים להתפרע כזה... אה וזה עם סיגריות כזה!!! בקיצור VERI COOL STAFF FOR FRIX!!

punktx

New member
וואו!! ממש טלפתיה!!../images/Emo105.gif|מתושלח|

אתם כאלה כלים, אני לא מאמינה. השיר הזה ממש מזהה אתכם כי אתם הכי פריקים בבית הספר שלכם? אפאחד לא מבין אתכם ואת המרד שלכם ואתם כל כך מוזרים ולובשים בגדים שחורים? אחד הדברים שאני הכי שונאת זה פוזה. וגם אתכם. אין גבול לכמה שאתם רוצים להוכיח את עצמכם, להראות שאתם הכי "פריקים" בבית הספר שלכם, וזה פתטי ומצחיק בו זמנית.

Alinush182*

New member
סהר........

אולי לשם שינוי תפסיקי להוכיח עד כמה שאנחנו טועים ואת צודקת? די להיות קיצונית וצינית, אז הבנו שאת קולית ולא שמה ז*ן על כל העולם... ולא, אני לא פריקית, ממש לא...... אבל לשיר הזה אני כן מתחברת וכן מבינה אותו, השיר הזה נותן לי כוח מסויים, לא להיות כמו כל האחרים וללכת עם הזרם......! אני לא באה לרדת עליך אלא אני בסך הכל מבקשת שתנסי לא לתקן אנשים ולהגיד להם כמה שהם מפגרים ולא צודקים! ביי ביי והמשך יום טוב....

firerez

New member
טוב

השיר שאני הכי אוהב זה דמיט וגוסי ואני י מתכווח לשניהם כי הלוואי ואיתה לי חברה כמו גוסי וסיפור דמיט מוכר לי מאוד מאוד כי קרה לי דבר כמעט כמוהו אין לי כוח לרשום את המילים אני בטוח שיש לכם אותם אם לא אז אני ישים. הקוף הזה מה אתהמשחק אותה קריד ורדיוהאד איזה פוגו מה אני יגיד לך אתה רוצה פוגגו טוב תשמע system of a down- chop suey ועוד שירים לשהם ןגם ילדים בכיתה ה-ו זה החברים שלך ואתה עושה איתם פוגו ואתה שונא אתה עולם מעריץ את השטן אחי עד כמה מפגר אתה יכול להיות מה אתה חושב שלמישהו אכפת מהשטיות שלך רן ושירה תעיפו לעזאזל את הקוף הזה מכאן ואת כול שאר המתומטים האלה שכמוה לפי מה שאני רואה ממנו הוא יאוהב את המקום הזה

The Ice god

New member
אתה מכיר את .....

אתה מכיר את השיר SUGAR הוא ממש נחמד.... ומיאיפה אתה מכיר את SYSTEM OF A DOWN ?

KamikazA

New member
ווואי!!! system of a down!!!!

מה זה להקה חדשה?!?!?! בטח היא איזה להקת אנדרגראונד שאף אחד לא מכיר!!! אפשר לעשות איתה פוגו!!! וואי תודה שסיפרתם לי עליה עכשיו אני יילך ללהוריד שירים שלה ולקנות חולצהשידעו שאני שומע להקת אנדרגראונד שאף אחד לא מכיר

Alinush182*

New member
system of a down

להקה נחמדה, לא יותר מזה, ויש מלא קליפים שלה בMTV, והיא ממש לא להקת אנדרגראוד........

KamikazA

New member
וואלה?!

ופריקים שומעים אותה? כי אני רוצה להיות פריק...יש לך עוד להקות אנדרגראונד של פוגו כאלה?

KamikazA

New member
אתם מכירים עוד להקות אנדרגראונד

כאלה שאפשר לעשות בהם פוגו?

Sham 69

New member
אין לי שיר מסויים !!!!!!

אבל יש דיסק שמשפיע עליי מאוד קוראים לו SATAN 666 MUSIC FOR PAGAN SKINHEADS AND VERY COOL SYGARIOT OY OY SYGARYA = VERY COOL SMOKING = FOR SKIN-HANDS NOT PANCK = NOT VERY COOL MI = VERY COOL

למעלה