יש לי רעיון

Small talk

New member
יש לי רעיון

[אני דיי חדשה פה, אז אם זה היה כבר , אני אודה לכם אם אף אחד לא יהרוג אותי
]. שכל אחד יספר מה היה הפרק הראשון שהוא ראה בCSI [בכלל , לא לפי עונות]. או את הפרק הכי ראשון שהוא זוכר

Small talk

New member
אז אני אתחיל ../images/Emo9.gif

וול זה היה בCSI לאס ווגאס [אז אני חושבת שהיה רק לאס ווגאס אבל אני לא בטוחה]. אוטובוס התהפך והיו מלא הרוגים, ווריק [אני ממש כל הזמן מתבלבלת בשמות, לא הכושי, זה שנחטף בפרק שטרנטינו ביים] והבחור הצעיר [שאז עוד עבד בעיקר במעבדה, ולא היה חוקר] היו בשטח ופתאום הם גילו שאחת ה'גופות' חיה, והצעיר ממש נבהל וקפא במקום במקום לרוץ להביא עזרה. בסוף זה היה איזה אחד שהאקסית שלו הייתה על האוטובוס והוא התעצבן עליה אז הוא שם איזה חומר על הגלגלים של האוטובוס, כשהאוטובוס [שהיה בדרכו לווגאס] חנה בתחנת דלק, שיבשו את הגלגלים ואוטובוס לסטות ממסלולו. וואי אני זוכרת גם מלא דברים קטנים כמו זה שהם מצאו בקבוק אלכוהול באוטובוס [או נייר של בקבוק אלכוהול] ובהתחלה הם חשבו שזה של הנהג ושבגלל זה נגרמה התאונה,כי הנהג היה שיכור, אבל אז הם גילו שזה היה שייך לאחד הנוסעים. אם מישהו יודע להגיד לי איזה פרק ועונה זה אני אודה לו

daveScorpions

New member
ברוך הבא ../images/Emo9.gif

הומ אני פשוט התחלתי לראות לפי הסדר
הפרק הראשון של LV היה הפרק הראשון שלי
אין משהו יותר מעניין לספר מזה

לא אומרים כושיXDDגזענית../images/Emo123.gif../images/Emo215.gif

חחח אממ...הפרק נראה לי שאיש בא עם גרזן ווהורים נראה לי הרגו את הבת שלהם משהו עם מיכלי מים בבית ותמונה שיואו זה היה לפני 5 שנים

Small talk

New member
איך כולנו נהיים צדקנים ליד אחרים.

ורק שתדעי ש'כושי' [כלומר נייגר] נהייתה מילת גנאי רק בזמן האחרון [כאילו לא אחרון-קרוב,אבל לא מההתחלה]. הכינוי ניגרו ללכההי עור הומצא על ידם, ובהתחלה זה היה המונח הנכון לקרוא להם [בזמן שהלבנים הגזענים קראו להם אנשים צבעוניים coolers]. חוץ מזה שלמילה ניגר [אני מתייחסת לכושי כתרגום לניגר] יש קשר גם לכל ההטיות שלה , שבספרדית/לטינית/וואטאבר זה שחור.

יואווו חח התכוונתי לתת לך נאוםםם../images/Emo6.gif

יש לך מזל שלא
אחרת הייתי אומרת בלהבלהבלה רק לפי הכותרת חח

shirmk

New member
או.קי אז...

אני לא זוכרת מה היה הפרק הראשון שלי לא בווגאס ולא בניו יורק, לאס ווגאס זה האהוב עלי ביותר אבל אני זוכרת את הפרק הראשון שראיתי במאימי... זה היה פרק שכמעט כולו [אם לא כולו] היה הורשיו לא היו הרבה אחרים, אבל זה היה פרק עם סטלה מניו יורק.... מישהו זוכר???

cherryblossom

New member
אמממ...

הפרק הראשון ראשון היה הפרק של הקורסאובר בין וגאס למיאמי, תפסתי אותו ולא ממש צלחתי אותו באמצע וזה לא ממש תפס אותי (לא ממש הצלחתי להבין מה קורה שם). עד שראיתי את הפרק הזה בכלל לא ידעתי ש- csi משודרת בארץ ורק שמעתי עליה ורציתי לראות אותה. אחרי הפרק הזה החלטתי לתת לסדרה עוד ניסיון ולדעתי הפרק הראשון שראיתי באמת היה הפרק עם שני אחרים, שמתחזים לזוג, שהרגו מישהי חשובה והפירנאות בבריכה אכלו אותה.

DeepThoughts

New member
אני לא זוכרת את הפרק הראשון

שראיתי. אני זוכרת איזה 2 פרקים שהתירו בי רושם עז בהתחלה. הפרק עם העין והפרק עם הצבע הכחול לאס וגאס כמובן,

hadas 14

New member
הפרק הראשון שלי... ../images/Emo66.gif

זה היה לילה אחד שזיפזפתי בערוצים ואז פשוט נתקעתי על ערוץ 1 כי לא היה לי כוח והבנתי ש CSI מיאמי היא אחלה סידרה הפרק היה kill zone 1x09 מיאמי. אחלה פרק... ואז כמה ימים אח"כ הבנתי שיש גם לאס וגאס וזה היה הפרק בערוץ 1- עונה רביעית עם אלכס מתיקים (החבר של קתרין- עונה 4) פרקים טובים ומשם התמכרתי

liltz

New member
הייי../images/Emo2.gif

אז ככה....אני זוכרת את הפרסומות שהיו בערוצי הסרטים של הוט ותמיד רציתי לראות את הסידרה.... ואז יום אחד לאחר זיפזופ נחמד...."נפלתי" על פרק של CSI לאס וגאס וזה היה פרק כל שהוא שמישהו מת באגם על סירה קטנה או משהו כזה...(זה היה לפני הרבה זמן...וגם ראיתי את זה מהאמצע... אז אני לא זוכרת בדיוק
).... טוב...אז בקיצור גריסום עשה שם איזשהו ניסוי עם ברכה ומאוורר כדי לחשב משהו......ומשם פשוט התאהבתי בו והתמכרתי לסידרה....
..(ומשם התחלתי לראות את כל הסדרות...
) שלום אני צליל ואני מכורה לסידרה....

shirmk

New member
אני יודעת על מה את מדברת...

את מדבר על 1X04 [עונה 1 פרק4 ] אני לא זוכרת את שם הפרק אבל בתור מעריצת גרילווס אני חייבת להכיר את הפרק הזה.....

Snoofkin94

New member
זה לא הפרק ה1

אבל הפרק שאני זוכרת שראיתי ממממש ממזמן היה פרק של לאס וגאס שהסתיים בזה שהם לא הצליחו לגלות את הרוצח, ואז גירסום פשוט אמר כזה "יכול להיות שאף פעם לא נדע" או משהו דומה.. די הייתי בשוק.... רק בCSI יכול לקרות דבר כזה

מממ

פרק ראשון ראיתי בכלל של CSI מיאמי מהעונה הראשונה שלה... שמצאו שאריות של גופה בתוך תנין... ראיתי את זה כששדרו CSI Miami ב HOT בערוץ 14...

למעלה