יש לי רעיון!

יש לי רעיון!

כל אחד יכתוב שם של להקה אחת מכל הלהקות שהוא מעריץ! אך ורק להקה אחת! ואז נעשה רשימת להקות אהודות של הפורום..... אולי זה קצת מיושן אבל זה רעיון! כל אחד יענה להודעה הזאת בשירשור וכתוב את השם הלהקה האהובה עליו, אנחנו נשאיר לרן את הכבוד לכתוב את בלינק! אז בתור הראשונה (נראה לי) אני כותבת את- Sum 41 כי מאז שיש לי את הדיסק של הבנתי שהם להקה שולטת ביותר! (אחרי בלינק כמובן!) TaLi

Manic Subsidal

New member
זאת החלטה קשה.............

אופספרינג או איירון מיידן...... תחליטו אתם

PrInCeSs 182

New member
האופספרינג כאילו דה

ואני לא מזכירה את זאת מהפרסומת לבזק!!!!!! אני אאנוס אותך תשתוק ;)

PrInCeSs 182

New member
הממ...... החלטה קשה

חוץ מבלינק 182.. הממממממממ..... זה היה לינקין פארק אבל נו מור... זה היה גם בלאדהואנד גנג אבל לא ממש... אולי נו דאווט? אני חושבת שנו דאווט

on drugs orange

New member
המממ

אני צריך לבחור משהו ששונה מכל השאר? כי דיי הקדמתם אותי :) טוב אז שני בחירות: foo fighters limp bizkit orange

ofir_einhorn

New member
אמממממ.....

קשה יש שניים מעל הכל(גם מבלינק או ביחד) slipknot deftones

Go in out

New member
זה קצת קשה

שלושת המועדפים שלי.................... 1 בלינק182 2 לינקין פארק 3 לימפ ביסקית

punktx

New member
רק אחת??

טוב, אז זו חייבת להיות נופקס או פניקס טיאקס (סתכלו על הניק) וכמובן האופספרינג במחשבה שנייה הייתי אמורה לרשום רק אחת אבל במחשבה שלישית אני יכולה לרשום מה שבא לי... סהר

Ran-182

New member
אוקיי... הממ...

אני אלך עם אריאל ניו יורק ואתן את קולי ל NOFX האגדיים

Alinush182*

New member
רןןןןןן!

אחי! כמה זמן לא ראינו אותך פה!!!!!!!!!!!!! תבוא לבקר הרי אתה המנהל מן הסתם...........חחחחחחחחח.... ולא ראית שכתבו כבר נופקס ........... ואתה אמור לכתוב בלינק!!! השארנו את הכבוד הזה במיוחד בישבילך!
מה המצב אחיייייייייייייייייייייי? איך עבר עליך הסילבסטר? למה אי אפשר לתפוס אותך באייסייקיו ובמסנג´ר? ביי ביי מאמי

Ran-182

New member
אה.. תשובות רבותי, תשובות

טוב, אחד אחד. המ... נופקס אני הרבה יותר שומע עכשיו מבלינק. אין לי כח לדבר על זה עכשיו, פילוספיה וכל מיני דברים כאלה. הסליבסטר סבבה. ובקשר לזה שאני לא מתחבר, זה הווינדוס אקס פי המחורבן הזה, האינטרנט לא עובד, החזרתי לי את 98, אבל בעיות עם המודם. אני עכשיו באינטרנט של חבר/שכן. יאללה, יום טוב. נ.ב. ורד! תבדקי את המסנג´ר של תפוז! שלחתי לך הודעה בקשר לזה שאני בא לבאר 7 מחר!

למעלה