יש לי רעיון

פנטרינט

New member
יש לי רעיון

כל אחד ירשום למה הוא חושב שהוא צריך להיות אדום בפורום

dana2442

New member
../images/Emo214.gifסליחה על הבורות אבל...../images/Emo42.gif

מה זה אדום מזאת אומרת?

סינטטית

New member
מומחה

או משהו כזה כאילו מישהו שמבין טוב בנושא הפורום או מפורסמים גם באדום אני לא חושבת שמגיע לי אדום אבל אני חושבת שמגיע לטל - ילד דמיוני

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif אולי אפשר לעשות תחרות או

משהו כזה שכל מי שרוצה להיות אדום ישתתף בתחרות ומי שינצח יקבל האדמה לכל הזמן ולא רק לשבוע או משהו כזה וגם אפשר לעשות את התחרות על הפיג'מות.. כאילו שאלות והראשון שישלח או משהו.. הקיצר משהו בכיוון הזה....

dana2442

New member
../images/Emo25.gifנכון אבל..../images/Emo210.gif

נכון אבל בנתיים למה אני חושבת שמגיע לי להיות באדום אז ככה: אולי אני לא ראשונה פה או לא שניה אבל אני החלט עושה את כל המאמצים שלי בפורום הזה אני חושבת המון על משחקים שאפשר לעשות בפורום ושעוד לא עשו. ואת הפיג'מות אני ממש ממש אהבת ברמה... ואני רק בפורום הזה ולא באחרים. זהו זה לא מאני מתאימה אבל זה ממש מין סיכומון
דנה

Jen74

New member
רעיון מצויין, כבר דובר על משהו כזה

עכשיו שנגמרה חופשת הפסח וחזרו גם המנהלים בתפוז לעבודה שגרתית אני אוכל לפנות אליהם בבקשות שונות ואנחנו נארגן חידון או משחק כל שהוא שהמנצח יזכה להאדמה לתקופה מוגבלת. בנוסף יקבלו האדמה עד להודעה חדשה חברים שיקחו חלק פעיל בפורום כמו לדוגמה (ולא להעלב מי שלא הזכרתי, זה רק דוגמה) ילד דמיוני שמאוד מאוד פעיל ובימים האחרונים גם דנה2442 ופסטיגליסט. האמת שיהיה קשה לבחור מומחים אדומים לפורום כי כל פעם מישהו אחר תופס יוזמה מבורכת. ואם כבר בעניין של פינות ומשחקים קבועים - אם אתם שוכחים או לא מספיקים לעלות פינה או משחק שיזמתם אל תעלבו/תתרגזו/תקחו קשה את זה שמישהו אחר פתח במקומכם. ולאלה שרוצים לפתוח פינה או משחק קיימים רק בגלל שלא יכולים לחכות שהיוזם יפתח, צרו קשר במסרים קודם אם יוזם הפינה/משחק ותבררו איתו את העניין. ככה נמנע כל מיני ברוגזים וויכוחים על גבי הפורום. תזכרו שיש כאן גם גולשים "סמויים" ש"רק" קוראים ולא משתתפים פעילים וככה אנחנו נראים להם - ויכוחים ודיבורים לא יפים או משחקים והוויי קבוצתי.

red mosquito

New member
זה קצת חוצפה...

לפי דעתי יש רק שניים בפורום שמתאימים להיות אדומים, אבל זה בכלל לא לשיפוטינו.

עדנונית

New member
אני לא חושבת שצריך כרגע

הפורום לא בנויה להאדמה כי פשוט יש פה אנשים שחופרים רק כדי לקבל האדמה פעם היו אנשים שהיו פה מהלב אם תראו את הפורום לפני כל מי שהיה בפורום היה פעיל באופן שווה עכשיו זה רק אלו שתופסים תחת ואלו שמפחדים לדבר

למעלה