יש לי רעיון...

unagy

New member
יש לי רעיון...

למה שלא נקיים מפגש פורם או ליתר דיוק אימון של כל חברי הפורם.. לפי דעתי אפשר בחנוכה באיזה יום בבוקר... מה דעתכם?

unagy

New member
אני מעדיף בחנוכה...

אני לא רוצה לקבוע תאריך שלאחרים לא יתאים אז שכל אחד ירשום איזה ימים הוא יכול בכללי וכך נחליט... לא?

אחלה, סבבה!!!!

באמת חנוכה זה תאריך מעולה לקבוע..... אז השבוע כבר נקבע הכל לקראת חנוכה... אז קודם כל איפה אתם רוצים לעשות האימון??? אני כמובן מעדיף בהרצליה, אבל לא איכפת לי גם איזורים אחרים כמו: ת"א, נתניה, כפר סבא, רעננה. אז חברה תרשמו איפה אתם רוצים לעשות ונעשה מה שהרוב נוח להם. אז אני מחכה לתשובות. שלכם באהבה, עידודודו הלוחם

deep ocean

New member
מנסיון

יהיה קשה לקבוע תאריך יום ושעה, כאשר אתה מציע לכל אחד לרשום מה נוח לו...אבל יאללה אני זורמת עם זה, נראה איך זה ילך.

Noki:)

New member
מה דעתכם על ה-16?

זה פשוט יום החופש היחיד שלי בחנוכה, והייתי רוצה להרגיש שהוא מנוצל היטב
חוצמזה, אם מדובר על שעות הבוקר, יש לי עוד יום-יומיים פנויים. ודרך אגב, זה באמת רעיון מצויין
(וזה לא שאני משוחדת או משהו...)

unagy

New member
לא משוחדת הא...../images/Emo35.gif

סתם.. אני רוצה להגיד לכם שאם זה בחנוכה אין לי שום בעיה שזה יהיה בבוקר או אפילו בלילה לקראת בוקר (בהחלט נשמע מעניין). תכתבו אתם תאריכים ובסוף נראה איזה תאריכים לכולם נוח אני ממליץ מהעשירי לחודש ככה...

unagy

New member
אני רוצה

שהרעיון הזה יצליח. אם גם אתם רוצים אז אנא רשמו תאריכים שנוחים לכם כדי שנוכל כבר לקבוע את המקום והתאריך...!!

unagy

New member
אז נראה לי ש...

תאריך יש לנו ה- 16.12.01 יש למישהו התנגדות??? אם לא אז עכשיו כל אחד יכתוב איזה מקום הוא מעדיף אני מעדיף אזור ראשון לציון או חולון או תל-אביב...

deep ocean

New member
אני מעדיפה הרצליה

אחר כך תל אביב. הייתי אפילו מציעה את הבית שלי (יש מקום בחוץ) אבל אני מניחה שזה יהיה רחוק לכולם (מושב בין נתניה לחדרה).

unagy

New member
בן, אם זה יצליח..

תבוא גם אתה נכון?? על איזה מקום אתה ממליץ?? ומי שמעוניין לבוא שירשום..

לא יודע!

אבל אני מקווה שזה יצליח! אין לי המלצה מיוחדת כרגע... חוץ מאשר להצליח לקיים את זה ויותר מפעם אחת... באהבה בן

unagy

New member
או קיי אני רואה

שזה לא זורם... אז מה דעתכם ב16.12.01 בפארק הירקון?? ככה ב9:00 בבוקר?

למה תמיד בתל אביב???

לא שזה איכפת לי, אבל באמת יש שם מקום, אבל למה תמיד בתל אביב..... אפשר אולי בהרצליה או בנתניה או בכל מקום אחר.... טוב אני אפתח שירשור בקשר לשאלה הזאת....... שלך באהבה, עידודודו הלוחם

למעלה