יש לי רעיון..

DARK ANGFL

New member
יש לי רעיון..

בואו נשחק במשחק... אני מביא תמונה ומבקשת תמונה... וכך ממשיכים משמקיר שימשיך.... טוב אז... אני רוצה תמונה של דולסה ואנהי מהיום הולדת

סליחה שאני באה אליך בגישה כזו

אבל אני פשוט עצבנית==>מצאת באמת את הזמן למשחק...כשכל הפורום על הרגליים בגלל ילדה סכסכנית ומגעילה שבאה לפה במטרה להוציא ילדים מהפורום. שוב סליחה ענקית על הגישה המעצבנת פשוט אני רותחתתתתתתתתת על השחף הזו!!!!!!!!!!!!

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifמה קשור?!

למה להגיב ככה.. כאילו שאין מספיק ריבים בפורום יוו

שחפוש

New member
תפסיקי כבר

ניראה לי שאת סתם ממציאה עלי שאני סכסכנית אני לא ואם כן תגידי לי במה אם לא תגידי אז זה לא נכון אה במה?? ונירשמתי לפורום כי ראיתי שהוא מעניין והילדים פה חמודים במה כבר יש לי לסכסך אוףף

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifדיי להפוך כל שרשור לריב שלכם

אני לא מתכוונת רק אלייך ברור.. לא כל הפורום צריך "על הרגליים" בגלל ריב מפגר של 2 בנות

שחפוש

New member
את צודקת../images/Emo45.gif

ואל הריב הזה מאשימים אותי כמו יובל שהיא רבה אם נטע מי מעריצה של אנהי אז מה אני עשיתי במה סיכסכתי למה סתם ליגרום לריבים

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחח אל זה הם רבו?!../images/Emo6.gif

ה' ישמור !!

DARK ANGFL

New member
אם את רוצה

אם את רוצה להרוס את הפורום אני ועוד חברים שלי נהרוס אותך!!! הבנת? חצופה!

שחפוש

New member
אבל מאמי אני לא הורסת

אין לי על מה הם רבו מי מעריצה יותר ואחרי זה נטע אמרה שהיא עוזבת ואחרי זה יובל מאשימה אותי שאני סכסכנית למרות שממש אהבתי אותה ואני ממש לא רוצה שאף אחד יעזוב כי כולכם בסדר הלוואי שהכל יסתדר באמת נשמה

סוכריה16

New member
בראבו חפשו איפה לריב

חחחחח זה שדאת עוזבת תפורום לא צריך להשבית תפורום יובל. סליחה על זה שאני אומרת לך את זה אבל יש כאלה שנשארים ורוצים לשחק.. תפריעי להם!?

ג ב ש ו ש

New member
מסכים עם דיקלה../images/Emo45.gifאחרי תקופה../images/Emo88.gif

שלא היו ריבים אתן שוב חוזרות לזה
הפעם אני מרים ידיים,אם הפיתרון הוא עזיבה של חברות פורום אז אין ברירה..

למעלה