יש לי רעיון בואו נתחיל להטריד שוב את ערוץ 1, ונבקש את "המחר החדש"! מי איתי?
א אמבריי לנצח New member 28/10/05 #1 יש לי רעיון בואו נתחיל להטריד שוב את ערוץ 1, ונבקש את "המחר החדש"! מי איתי?
D dans girl New member 1/11/05 #1 ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif למישו יש ת'אימייל../images/Emo35.gif אני מתנדבת לשלוח ראשונה../images/Emo9.gif
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif למישו יש ת'אימייל../images/Emo35.gif אני מתנדבת לשלוח ראשונה../images/Emo9.gif
א אמבריי לנצח New member 2/11/05 #6 וואו שנים כבר לא שלחתי להם מכתבים והצקתי... נראה לי זה [email protected] אבל אני לא בטוחה אני אבדוק אח"כ
וואו שנים כבר לא שלחתי להם מכתבים והצקתי... נראה לי זה [email protected] אבל אני לא בטוחה אני אבדוק אח"כ
א אמבריי לנצח New member 2/11/05 #7 וואו לא יודעת... נראה לי אני אעשה עוד עדכון בקרוב... א כשיהיו לי חיים... (שיעור שני בפסיכומטרי וכבר אין ליייייי )
וואו לא יודעת... נראה לי אני אעשה עוד עדכון בקרוב... א כשיהיו לי חיים... (שיעור שני בפסיכומטרי וכבר אין ליייייי )