יש לי רעיון!

לירן 22

New member
יש לי רעיון!

אממ בוא כל אחד יגיד מה לדעתו מתוך השירים של שירי מהדיסק החדש הוא: *שיר אהבה הכי מרגש: (יכול להיות או קצבי או בלאדה) *הבלאדה הכי יפה: *השיר הקיצבי הכי יפה: *השיר הכי סתמי: *השיר הכי אהוב עלייכים: תשתתפו יהיה נחמד

oshriti123

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

*שיר אהבה הכי מרגש: (יכול להיות או קצבי או בלאדה) אותך *הבלאדה הכי יפה: כמה פעמים זו בלאדה? אם כן אז כמה פעמים=] *השיר הקיצבי הכי יפה:כבר לא שלך *השיר הכי סתמי:אין
*השיר הכי אהוב עלייכים:כמה פעמים

../images/Emo121.gifאני../images/Emo121.gif

שיר אהבה הכי מרגש: (יכול להיות או קצבי או בלאדה)אהבה קטנה
*הבלאדה הכי יפה:... *השיר הקיצבי הכי יפה:לאן שלא תלכי/רמיקס *השיר הכי סתמי:אין...
*השיר הכי אהוב עלייכים:אהבה קטנה
ככה חרוש ככה יפה.

לירן 22

New member
אני גם אענה

*שיר אהבה הכי מרגש:אותך *הלאדה הכי יפה:השקט שנשאר *השיר הקיצבי הכי יפה:אהבה קטנה\לאןשלא תלכי *השיר הכי סתמי:אין *השיר אהוב:אותך,השקט שנשאר,אהבה קטנה (וכלשאר הדיסק חח)

skaatit 1

New member
עונה....../images/Emo24.gif

שיר אהבה הכי מרגש: אמממממ... קשהההה השקט שנשאר...השיר הזה מעביר בי צמרמורות בכל פעם שאני שומעת אותו!!! הבלאדה הכי יפה: לאן שלא תלכי ואותך...שניהם.. לא בטוחה ששניהם בלאדות..חיחי השיר הקצבי הכי יפה: תברח!!!!!!!! שרופה על השיר הזההההה!!! השיר הכי סתמי: אין כזה.. אבל הכי לא אהבתי את מרחוק... הקול של הבחור לא משהו...תודו! חחח השיר הכי אהוב עלי: בעיקר תברח... השקט שנשאר, לאן שלא תלכי...כבר לא שלך...

עונה../images/Emo13.gif

שיר אהבה הכי מרגש: (יכול להיות או קצבי או בלאדה):
כמה פעמים
לא יכולה להפסיק לשמוע ת'שיר הזההה..הוא פשוט י
ו
ש
ב עליי מבחינת המילים
הבלאדה הכי יפה: אם כמה פעמים זו בלאדה אז כמה פעמים
חח.. השיר הקיצבי הכי יפה: ממ..עד שתבין אותי
השיר הכי סתמי:אין
השיר הכי אהוב עליכם: כ-מ-ה פ-ע-מ-י-ם אמאלה אני לא יכולה להפסיק לשמוע אותו הוא כל כך מתאים לי אלוהים מי שמכיר אותי כבר אמר לי שהוא פשוט נכתב על החיים שלי... ואגב זה שיר כל כך יפה

shuhi colombo

New member
שלייי

*שיר אהבה הכי מרגש: (יכול להיות או קצבי או בלאדה): מרחוק *הבלאדה הכי יפה: השקט שנשאר *השיר הקיצבי הכי יפה: אהבה קטנה, לאן שלא תלכי *השיר הכי סתמי: לקולך.! *השיר הכי אהוב עלייכים: אהבה קטנה, לאן שלא תלכי, עד שתבין אותי, תברח, כמה פעמים, זמן של חסד, ה-ש-ק-ט- ש-נ-ש-א-ר

למעלה