יש לי רעיון...

BiGuy

New member
יש לי רעיון...

מכיוון שמשעמם לי פחד, אז בואו נעשה סבב, שכל אחד יספר כמה מהבדיחות הכי טובות שהוא שמע לאחרונה. אני אתחיל, ואני אספר בדיחות שחורות (מי שמתנגד לבדיחות על אסון ורסאי, שלא יקרא): 1. שאלה: מה קשה בלאכול צמח??? תשובה: להקים אותו מהכיסא גלגלים... 2. הדי.ג´יי באולמות ורסאי: "תרימו ידיים! תקפצו, אנשים! לא רואים אתכם!"... 3. איש אחד בא לחתונה באולמות ורסאי. האיש:"באיזו קומה מתקיימת החתונה?". השומר:"בקומה מס´ 3...2...1... 4. אחרי רעידת האדמה בטורקיה, עשו קמפיין, שהלך ככה: "סע לטורקיה, דיל חייך, הטיסה עלינו, המלון עליך...". 5. הילד:"אמא, אמא, מתי מגיעים לסבא??". האמא:"שתוק ותמשיך לחפור!". 6. הילד:"אמא, אמא, למה אבא רץ בזיגזג?". האמא:"שתוק ולך להביא לי עוד מחסנית". עכשיו תספרו אתם בדיחות...

גם לי משעמם~אז אני ממשיכה אותך.....

1) מה עושה בלונדינית כשהיא רואה תמרור עצור? עוצרת ונותנת לו כיף... 2) אחד יוצא לפגישה עם כוסית כדי להצליח איתה הוא מחליט להשקיע בה הוא לוקח אותה לסרט הכי טוב, למסעדה הכי יוקרתית ובקיצור ערב מושלם השניים מסיימים את הערב הניפלא ועומדים בפתח ביתה של הבחורה בסביבות שתיים בלילה. הגבר נישען עם יד אחת על הקיר ואומר לבחורה: "תמצצי לי" היא שואלת: "מה?" הוא עונה לה: "שמעת, תמצצי לי" היא עונה: "מה פתאום זו רק הפגישה הראשונה שלנו" הוא עונה לה: "את לא מבינה השקעתי הרבה כסף וזמן את חייבת לפחות מציצה קטנה" היא עונה לו: "לא אתה לא מבין, יש לי עקרונות.." וכל הזמן הזה הוא ממשיך להישען על הקיר. בעודה מדברת על עקרונות וכדומה והשעה כבר שלוש בלילה, ארבע, חמש, בשש בבוקר יוצאת אחותה של הבחורה משפשפת את העיניים ואומרת: "אבא מוסר או שאת תמצצי לו, או שהוא ימצוץ לך, או שאני אמצוץ לו, או שאבא ימצוץ לו, רק שהאידיוט יוציא את היד מהאינטרקום"...

עכשיו זה קומדיה!!!! גם לי יש אחתתתת

1 - למה כלב מלקק את הביצים שלו??? כי הוא יכול!!! 2 - איש אחד המציא מכונה מיוחדת, שמי שבא ומספר אמת מקבל מיליון דולר, ומי שמשקר נעלם! בא פרסי ואמר למכונה: "אני חושב שאני הכי קמצן בעולם!" טלאק קיבל מיליון דולר! בא מרוקאי ואמר: "אני חושב שאני הכי עצבני בעולם!!!" טלאק קיבל מיליון דולר! 3 - באה בלונדינית ואמרה: "אני חושבת..." פוף נעלמה!!!

anna_nicole

New member
גם לי יש בדיחת ורסאי... ../images/Emo7.gif

למרות שזה לא הנושא לצחוק עליו, מסכימים? כולם רוקדים, הדי.ג´יי: איפה אתם?! טוב... קצר אבל זה מה ששמעתי אבל האמת שורסאי הפחיד אותי מאוד (אני ירושלמית)!

למעלה