אני ושבת שאתם מנפחים את זה הרבה
יותר מידי. הוא היה בן 16 אז! אף אחד פה לא עשה משהו מפגר בגיל 16?? כי אני בן 16 ואני וחברים שלי עושים מלא דברים מפגרים כל הזמן! על חלק מהם אנחנו מצטערים עכשיו ואני בטוחה שעל אחרים נצטער עוד כמה שנים. זה אומר שאנחנו אנשים רעים?? אנחנו לא יודעים מה קרה בין סנייפ וג'יימס שגרמו ליחסים האלה ביניהם, אבל אם לשפוט לפי מספר האנשים שאומרים כל הזמן כמה ההורים של הארי היו אנשים טובים אפשר להבין שג'יימס לא היה מהאנשים שפשוט הולכים ומציקים לאנשים שלא עשו להם כלום. אני לא שופטת את ג'יימס לפי משהו שהוא עשה כשהוא אפילו לא היה עוד "קוסם בוגר", אלא לפי המעשה האחרון שהוא עשה בחיים שלו, וזה להקריב את עצמו בשביל לנסות להגן עד השניה האחרונה על אישתו והבן שלו ומת תוך כדי זה. הוא לא פנה לצד של וולדמורט למרות שזה היה יכול להבטיח לו חיים הרבה יותר קלים והוא לא היה צריך לרדת למחתרת, והוא היה חלק באירגון שנלחם כדי להפוך את העולם למקום קצת פחות נוראי. אני חושבת שהדברים האלה מעידים הרבה יותר על האופי שלו מאשר "הזיכרון הכי נוראי זה סנייפ", במיוחד שהזיכרון הכי טוב שלו בטח היה למסור לוולדמורט את המידע שיהרוג את ג'יימס את המשפחה שלו.