יש לי רעיון

supes

New member
יש לי רעיון

שכל אחד ינסה להכשיל את השני בחידונים מסרטים כמו משפטים או תמונות אני אתחיל. איזה סרט לקוח המשפט הבא: danger, danger will robinson

אני לא כל כך יודע אבל

הייתי רוצה לבסס את החידון הזה בואי נתחיל עם משהו פשוט? מי אמר: are you feeling lucky today, punk?

Gorilla

New member
קלינט איסטווד "הארי המזוהם"

אכן פשוט אבל זה רק הסוף של המשפט המשפט המלא now i know what you are thinking did he fired five or six bullets, and with all the mess i lost the counting myself, so do you feel lucky today punk

IC4

New member
הארי המזוהם..?

אז כנראה על זה צחקו במת לצחוק (loaded weapon) שהוא מעיף את הפושעים בסצנה בהתחלה ואומר לאחד מהם את המשפט הזה או דומה לו החידה הראשונה של DANGER WILL ROBINSON זה מהסדרה / סרט אבודים בחלל אני חושב שחבל שלא סידרו שבקרדיט של הסרט הזה היה רשום במקום את השם מט לבלנק , היה רשום ג´ואי טריביאני ! :)

IC4

New member
losers always whine about their bes

..t winners go home and fuck the prom queen!

IC4

New member
MWUAHAHAHHAA :D

הנה עוד משפט שמשום מה תקוע לי בראש ביומיים האחרונים "well u know what they say sometimes u eat the bear and other times the bear eats u"

Gorilla

New member
לגבי המשפט השני "ביג ליבובסקי"

התשובה היא כמובן "ביג ליבובסקי" סרט הקאלט המדהים, לגבי הראשון כמו chot זה עומד על קצה הלשון תשובה כבר תבוא ביום ראשון

פיסטוק16

New member
אני יודע נראה לי.......

נראה לי שזה קלינט אבל שכחתי איזה סרט אוףףףףף

פיסטוק16

New member
רגע!!!

זה לא הסרט שהוא לובש בו חולצה קצרה צמודה כזאת ומנסה לחנך חבורה של חיילים מופרעים? אני זוכר שהוא לבש אז חולצה קצרה והיה עצבני או משהו

Gorilla

New member
תשובה לסרט הראשון של IC4

שון קונרי כמובן בסרט the rock או הפריצה לאלקטרז בשמו העברי

IC4

New member
יפה ! עוד אחד:

טוב זה סרט שכולנו אוהבים מאד ואני מאד אוהב את איך שהמשפט הבא נאמר: "i asked u for one thing one - simple - thing " והנה אחד קל כמעין פארודיה על מה שאנחנו עושים פה I will enjoy watching u die Mr Anderson

IC4

New member
מה ?! אני אמרתי לפניו! :)

בהודעה של "הארי המזוהם?"

למעלה