יש לי רעיון...

יש לי רעיון...

נוכל לעשות אנימה משותפת כל הפורום עלה לי כבר רעיון אחד, או במקומו פרקי המשך לסאקורה או במקומו הצעה אחרת שלכם או כמה ביחד מה דעתכם? יש לכם רעיון? מסכימים לאחד הרעיונות הקודמים?

amitasafzabida

New member
הינה:

שמו: הוידוי 2. תקציר: עזבו.. הערה: לאוהבי טומויו, לא לקרוא. לי כבר טס להונג קונג וסאקורה וקרו מרגישים קלף קלאו באיזור הפיגוינים למרות שסאקורה כבר שנתה את כל הקלפים. סאקורה קוראת לטומויו למקרה המוזר, והן הולכות לשם בלי קרו (כי סאקורה השאירה לו ארוחה טובה..). סאקורה מרגשיה את הקלף ואינה יודעת מהו. פתאום הקלף נכנס בה ללא ידעתה ומוציא ממנה את התכונה ההכי אופינית לה - התמימות. טומויו מצלמת את סאקורה ואומרת לה כמה מילות עידוד כמו תמיד וסאקורה פתאום קולטת ש... בנתיים סאקורה חושבת לעיתה במוחה האם יכול להיות שטומויו אכן.. כי לפי ההתנהגות שלה זה הגיוני ולפי ההכרה שלה היתה זה לא. סאקורה עוזרת אומץ ובנשיפה אחת שואלת אותה: "טומויו, את מאוהבת בי?" טומויו העיפה את המצלמה מידיה, טמנה את פניה בכפות ידיה ובכתה ורצה רצה לביתה כשהיא בוכה כל הדרך. הקלף באתו רגע עזב את סאקורה (כי משימתו הושלמה - לפגוע בסאקורה..). סאקורה רצתה לרוץ אחרי טומויו וצעקה:"טומויו!!". אבל אז סאקורה נזכרה בקלף ותפסה אתו בקלות והתעלפה. תוך חצי שעה התעוררה ונזכרה בטומיו!. היא רצה לביתה של טומויו וראתה ש.... כמה סבלים מעלים את החפצים האחרונים למשאית ההובלה ואת סונומי וטומויו לא ראתה.... רק ראתה שם את הלימוזינה שהיתה בטוחה שסונומי וטומויו בתוכה. היא רצה ללימוזינה אך באותה השניה שהיא הגיעה - הלימוזינה עזבה את המקום. על הבית היא ראתה את השלט 'למכירה' וסאקורה.. הלכה לביתה בוכה כל הדרך וקוראת לגזרים את קלף ה'תכונה'. סיפור עצוב

כמו שהיא אמרה לך

זה התחום של אופיר... למרות שכולם יכולים לעשות את זה.. רעיון נחמד שכבר הצעתי

דווקא רעיון גדול....

אפשר יהיה לכתוב המשך שמתחיל אחרי הפיק ואוליי גם לקחת את זה לכיוון אחר שלא הכל יהיה על קלפים ( אני פשוט לא יכולה להיפרד מסאקורה אז אני נאחזת בכל דבר שזוקרים לי אתם אולי חושבים שזה עלוב אבל זה מה שיש...)

ShuNka

New member
אולי באמת ?

טוב אולי לא. אבל עדיין רק אופיר עושה (לא לסקול אותי באבנים) ואז כל הפורום יוכל לעשות, פשוט כולנו נמציא סיפור שיכול להיות המשך לסאקורה או אפילו משו שונה לגמריי, כל אחד כותב פרק. אבל רוב הרעיונות שלי לא מתקבלים פה אז לא משנה ^_^ הלוואי שהייתי פופלארית כמו אופיר... חחחחחחחח עזבו אני מהזה שרוטה והרוסה ועם מצב רוח מוזר והפכפך אז לא להתייחס :))

חולה עליך

מנשקת את אופיר מחבקת אותה מוחצת ולא נותת לה ללכת עד שהיא אומרת לי משהו טוב ! ואה קניתי בגד ים ביקיני !

shui chan

New member
נראה לי שזה לא ממש יעבוד

כאילו הרעיון חמוד מאוד ויכול גם באמת להצליח אבל לכל אחד יש סיגנון אחר של כתיבה ואני חושבת שזה בילתי אפשרי שנגיד 20 אנשים שישתתפו בכתיבה יצליחו לכתוב באותו סגנון.. אבל בכל מקרה רעיון נחמד - אם הוא יצא לפעול אני מוכנה להשתתף

למעלה