יש לי רעיון....

BiAAcH

New member
יש לי רעיון....

בואו כולנו נסתום את הפה המזויין שלנו בקשר "למסיבה" שהייתה אצל נטע, טוב?! אני לא קולט אתכם, לא יודע בדיוק מה היה, אני הבנתי לא זוכר ממי אפילו, שנפגשים עוד מעט אצל נטע, אז אירגנתי לי הסעה, ואני אנה והשמן נסענו לשם, וזה היה בערך הכי בספונטניות, לא היה לי כוח להתחיל להתקשר לכולם ולבדוק מי בא כי ת'כלס, עד לפני איזה חודשיים פשוט תמיד אני ושלי היינו מארגנים את כל המפגשים, עושים סבב טלפוני עם כולם וחוץ מזה שזה כאב ראש כל הטלפונים האלה, זה עלה לי לפחות פול! רציני, הייתי מסיים עם סביבות ה-400 שקל חשבון בחודש, ורוב זה היה כל הטלפונים לחבר'ה, אז לי כבר נמאס מזה ואני עושה את זה עכשיו לעיתים נדירות כשיש איזה משהו חשוב. אז בקיצור, תבינו, לא לכל מפגש קטן צריך להתקשר לכל העולם ואחותו שיבואו, וכשעושים דברים בספונטניות, תמיד משהו מתפקשש, אבל צריך לקחת את זה יותר בקלות, תאמינו לי, לא הפסדתם הרבה, מה כבר עשינו שם? ירינו אחד על השני עם האקדח, שמענו מוזיקה, הם עישנו קצת נרגילה, וזה. לא עשינו איזה משהו כל כך משמעותי שצריך להפוך את העולם בגלל שלא הייתם בו, אז יאללה, מספיק!!

מ מ מיתר

New member
למה פתחתה שירשור חדש?...

חחחחחחחח סתם סתם אני בלי קשר......... יתושים יתושים

lee3008

New member
היי היי בן וארבל! נחשו מה אכלתי

עכשיו?!! קמקווט! וזה מגעיל =/ ד"א יש לי קומונה חדשה... אם באלכם בקרו בה =]

VVEE MAN

New member
זה לא מגעיל!!!!!!!!!!!!!

למרות שלא אכלתי אני בטוח שזה לא מגעיל! תנסי אם שוקו

VVEE MAN

New member
אוקי ניצול שירשור והפעם בקשר למפגש

פורום לא רציתי לשרשר שם כי זה לא יקפוץ אז... ב21 ל6 מיסתיימת שנת הלימודים וזה נותן 12 יום עד תחילת התיגבורים שמתחילה ב4 ל7 ואני רוצה לעלות. ואז בתאריך ה5 ל8 ניגמרים התיגבורים ויש לי עד ה1 ל9 זמן לעלות שוב מי הבין? ומי בעד? חח

מ מ מיתר

New member
אני מסיים ללמוד ב14!.. חה חה חה חה

אני בעד!... אני בעד שנעשה את המפגש בקיסיריה! יכול להיות חמוד.. אני מת לנסות את הדיונות שמה!....

נראה לי...

שגם אני אבוא חחחח אף פעם לא הייתי.. יש לי בגרות ב24 בערך בלשון ואז חופש שלם של לראות טלויזיה..

bobby6killer

New member
טמבל

הבגרות ב25 חחחח ביחד ב9 בבוקר!!!! בקיצתור תבוא יהיה גדול...

VVEE MAN

New member
איזה טלויזיה אחי אני בא אליכם

ומרביצים סשן cky קטן ולא כמו בפורים אלה משו איכותי יותר

יש'ך רעיונות??

בעיקרון מה שאנחנו עושים בזמן האחרון זה מצלמים את בן נמרח על אנשים בחוטיני.. וזה מתחיל לעשעמם תאמת.. פעם קודמת לא היה לו חוטיני אז אילתרנו אחד מגומי ונייר עטיפה למתנות הוא נקרע כשהוא טיפס על החלון של מישי באוטו

bobby6killer

New member
אופיר אופיר יא דפוק הומו ומכוער

מה ההבדל בין פלאק פלוק וטאק? אני מת לתשובה

פ-חחחח דפק!

אני אסביר לך בור.. נכון יש את הפטישים של יום העצמאות עם המצפצפים האלה? אז פלאק זה מכה שנותנים עם החלק הרך שמצפצף.. וטאק זה כשנותנים מכה עם החלק בין הקצוות.. החלק הפלסטי הקשה ואז חשבתי שזה כל המכות האפשריות.. ואז אנה המושיעה האירה את דרכי האפלה ואמרה שיש גם פלוק.. שזה לתת מכה עם הזין לפטיש

למעלה