יש לי רעיון

יש לי רעיון

לאחר שקראתי במוסף "סוף שבוע" של מעריב על תסמונת אספרגר, עלתה על דעתי אפשרות לעניין עיתונאי/ת בעמותה שלנו ובנושא תיסמונת טוראט. יתכן שאם נעלה את הנושא למודעות הציבור, במיוחד את הקשיים הנובעים מן התסמונת, כמו למשל מציאת עבודה וכו' ומצד שני את העובדה כי מדובר באנשים מוכשרים, מקסימים ויצירתיים, נשיג הישגים חשובים - כלליים: מודעות החברה ומערכת החינוך לתסמונת ולאנשים המדהימים שמאחוריה וכן הישגים פרטיים: בדרך כלל לאחר חשיפת בעיות מסוימות (במיוחד חשיפת סיפורים אישיים - גם בעילום שם), הציבור נחלץ לעזור וכך יצליחו חברינו המקסימים והמוכשרים למצוא עבודה. מי מרים את הכפפה?

ערוץ הילדים

במפגש האחרון היה אדם מערוץ הילדים והוא רוצה להכין כתבה של התסמונת.שבייק תתקשר לאנשים ותאל אם הם מוכנים להשתתף בסרט.שיהיה לך חג שמח משה

משה מלמן היקר שלום

אני לא אתנגד לפסר להשתת להחשף . עד לפני שלוש או אברבע שנים פחדתי נורא מחשיפות אפילו שהיתה עלי כתבה בעיתון ואפילו שנים כולל תיקון. אבל היום כל הבושה מאחוריי כל המופנמות אין לי על מה בכלל להיות ביישנית בקטע הזה. זה מה שיש לי וזה מה שיש! מי שרוצה אותי ואת חברתי ואני נותת המון מעצמי יהיה איתי. זה מה שאני ניגמרו הימים שאני מסתירה את הטיקים ואת הבעיות שלי. עכשיו הזמן לספר השתיקות שלי בעבר רק גרמו לי צרות.

מוצארט

New member
במקרה, גם אני קראתי את הכתבה הנ"ל

זה באמת היה מרחיב אופקים..

שביק

New member
לאמא של SPATS

במהלך השנים היו מאות רבות של כתבות בעיתונות השונה והמגוונת. (יש לנו בעמותה תיקים עמוסים בכתבות) וכן בטלביזיה וברדיו. נכון שאחרי כל כתבה כזו או אחרת אני עמוסה בטלפונים (מאות) מגורמים שונים. חלקם אנשים אשר חושדים שלמי ממשפחתם יש טוראט וחלקם אנשי מקצוע שונים המתעניינים בתסמונת. גם דרך השיחות/הרצאות שלי במוסדות שונים או תקשורת אני מדגישה את ייחודם וכישרונם של הלוקים, את עובדת היותם בעלי HQ גבוה במיוחד ויכולתם לעסוק, ללמוד ולעבוד בכל עבודה ומקצוע אשר יעדיפוץ חזקה עלי שהם אף יצליחו לא פחות מאשר אחרים אשר אין להם טוראט. בכל מקרה אני מברכת על יזמתך ועל החשיבה בכיוון. תמיד תוכלי להפנות אלי עתונאי מתאים בכשר לכתבה מתאימה. כה לחי! שביק

כתבה בעיתון

הי בת שבע ידוע לי שבמהלך השנים היו כתבות בנושא אבל תמיד כדאי לרענן את מודעות הציבור לטובת חברינו. בינתיים פניתי לעיתונאית ממעריב. מחכה לתשובה.

למעלה