יש לי רעיון

יש לי רעיון

תראו מפני שאני דיי חדש כאן אני לא מכיר אף אחד אז אתם יכולים לעזור לי בבקשה ולרשום כל אחד מי הוא תמונות פספורטים הכל פרטים שם משפחה נשוי גרוש? מה שבא לכם ואז ככה אני ידע הנה קצת מידע עליי אני איתי בן 18 וחצי מתגייס בנובמבר 24 עושה ג'קאסס בjky עם תומי גיא רזי ומשה חי בכפר יונה יותר נכןו סביונה(שיכון ברמה גבוהה) אמממ תמונה מי שירצה אני ישלח זה לא חיוני כרגע ואני לא יודע איך לשלוח אממ וזהו מי שרוצה לדעת עוד שישאל ועכשיו אתם אחד אחד לתת פרטים בתודה רבה שפיצי(איתי) גולן

Ocean Born

New member
שיט!

ה"זה" הראשון לא אמור להיות מלונקק. תפוז מפחיד אותי.. ודברים צהובים חרדל הופכים להיות צהובים לימון לי על המסך ורוצים אני אלחץ עליהם..

holly shit

New member
אני..

קוראים לי נופר אני בת 16 מראשון לציון יש לי תמונה בגלריות או בכרטיס האישי (אבל שניהם לא משהו) אני לא עושה גיקאס כי אני פחדנית ואין לי עם מי זה כל מה שיש לי בראש לענות תשאלו עוד אם בא..

omni96

New member
אז בואי

בואי נעשה ביחד.....חחחח... אם תתגברי על הפחד !

pretty vacant

New member
אמממ

טוב אז ככה, אני מיה, ואני בת 16..חולה על ג'קאסס אבל יותר על CKY.. ופווול זמן לא הייתי פה אז חזרתי לפורום. וסתם נו אין לי מה לכתוב. omni96-אור זה אתה?!

omni96

New member
אהההההה

מי את?????? מאיפה את מכירה אותי ??? חחח כן זה אני !

omni96

New member
חחח

לא קלטתי בהתחלה מי את כי כתבת מיה ולא מאיה וואי איזה צרוף מקרים חיחי

Ocean Born

New member
הממ, זה מין שרשור הכרות.

עשו כבר אחד כזה כאן.. והוא במאמרים.. אבל הצטרפו עוד כמה אנשימים אז אפשר לעשות שרשור הכרות מחודש, אבל עם אותן שאלות כי אני למשל לא יודעת מה לכתוב על עצמי. אני מתנדבת לכתוב שאלות :) או שעדיף לחדש את השרשור הכרות הדיי ארוך שדנה (mistress of blood) תרמה? [הוא במאמרים נדמה לי..] בכל מקרה חברי פורום יקרים, תענו. מיפ

Ocean Born

New member
../images/Emo6.gif גרמת לי לצחוק צרוד וציפורי!

ואני מסטולה מאקמול

holly shit

New member
לי האמת..

אין כוח שוב לרשום את השאלון הזה שדנה פירסמה פה הוא ארוך ומייגע (
) בכל מקרה נראה לי שכולם מכירים פה את כולם ומי שלא כבר יכיר או שאם כ"כ בא לכם לעשות פה עוד פעם שאלון כזה אני ממליצה על משהו קצת יותר קצר מ 8 עמודים

Ocean Born

New member
מממקיי אני אכתוב משהו קצרצר.. :)

שלא יגידו שאני לא תורמת לפורום

holly shit

New member
אם תסתכלי למעלה במאמרים

את תראי שם רק את השם שלך ואת גיא אז לא נראה לי שמישהו יגיד שאת לא משקיעה

למעלה