יש לי רעיון

yogm16

New member
יש לי רעיון

עלה לי רעיון אולי נעשה פה שירשור וכל השמיניסטים יכתבו מה התוכניות שלהם לצבא, לחופש וכל מה שאתם מתכננים לעשות עכשיו כשסיימתם ללמוד....

אחלה רעיון!!!! אני אתחיל ../images/Emo3.gif

תוכניות עד ה-17/12 (התאריך בו אני מתגייסת)
יום חמישי אני מתחילה לקחת שיעורי נהיגה... מן הסתם להוציא רשיון עד הצבא כי בטח בצבא לא יהיה לי זמן לזה ואני לא רוצה לצאת מהצבא בלי רשיון..
יום ראשון הבא אני נוסעת לאילת עם חברות
ב-20 לחודש מתחילה לעבוד ולהרויח הרבה הרבה כסף עד לצבא....
הכי חשוב לי - עד הבא להנות, למצות את הזמן, (כמובן כדי להנות
צריך כסף
עבודה) וזהו בעיקרון.

shambi

New member
תוכניותיי..

עכשיו אני מסתכלת על הסדר יום שלי ואני פשוט נחרדת! שיעמום טוטלי!! ככה יראו החודשים הבאים שלי?? אני מתכוננת להמשיך ללמוד במסגרת "הזדמנות שנייה" שזה נמשך מספטמבר עד ינואר כי אני רוצה להשלים ל 5 יח"ל באנגלית [יש לי רק 3 וצריך 4 - 5 בשביל להתקבל לאוניברסיטה]. דרך אגב למרות שזה 4 חודשים עדין ישארו לי 5 חודשים עד לגיוס!! אני רוצה לעבוד אבל עדין לא חשבתי על מקום אולי גם לנסוע עם חברות.. דיברנו על זה אבל מה לעשות.. הכל נשאר בגדר דיבורים..

ואני

לא יודע גוד דאמט!!! תאריך הגיוס שלי הוא ב24/11/03 אני פשוט תקוע...,פשוט תקוע!!!,התוכניות שלי הם קודם כל לעשות מועד ב' במתמטיקה ,לאחר שהראשון היה
!!! טיול לחו"ל,עדיין לא תכננתי לאן , אבל טיול יהיה. כך שאחלו נא לי בהצלחה. ובעצם הולך להעביר את חמשת החודשים האלו במחשבות עד כמה קשה להיות אזרח בישראל שצריך להתגייס למסגרת הצבא הקשה ואיך אני מתמודד איתה. אה,כן ואנסגר?,כדאי לעשות?אני מתכנן עוד משהו:בגרות בסוציולוגיה וזה זמן טוב לשאול את shambi מה נסגר עם זה?,כדאי לעשות את זה?,דברת עם המורה שלך?

HoNeYyYy

New member
אני עדיין לא יודעת..

אני מתגייסת רק באפריל אז אני מניחה שאני אצטרך למצוא עבודה מן הסתם... אני גם רוצה לסוע לאנשהו אבל לא בטוח שזה ייצא לפועל,זה תלוי בחברות שלי

HoNeYyYy

New member
שאני אלמד לכתוב??

כנס לפרטים שלי ושתוק!נמאס לי כבר מהוויכוח הזה!ואני לא מתכוונת לשנות את החתימה שלי.

meital17

New member
ואלה התוכניות שלי../images/Emo26.gif

אני מתגייסת ב- 22/7 יום ראשון הבא אני נוסעת לשבוע לקרואטיה ואיטליה, חוזרת ב- 11/7 זה אומר שנשארים לי בדיוק 10 ימי מנוחה (יום הגיוס כל כך לא נחשב ליום מנוחה). בימים האלה אני מתכוונת לבלות עם החברים והמשפחה שלי כמה שאפשר, במיוחד עם החבר.

Anna Karenina

New member
והתכניות שלי...

אני מתגייסת באפריל, עד אז אני אעבוד,
אטוס לחו"ל,
וכמובן, אבלה המון,
עד כמה שאפשר... כל זה, בהנחה ומועד הגיוס ישאר באפריל. אם הוא יוקדם, אני אקצר את כל התכניות. בכל אופן, יש לי חברים רבים שמתגייסים מאוחר, מה שאומר שנוכל לבלות ביחד את התקופה הזו...

אפרתתת

New member
אני...

נוסעת עם החברות, נוסעת עם המשפחה, ומתגייסת שניה אח"כ. כיפחיים :)

dream3

New member
../images/Emo3.gifהתוכניות שלי

אני מתגייסת ב30 לספטמבר ואין לי מושג מה אני הולכת לעשות (העיקר שיביאו לי תפקיד טוב ותפקיד שמוצא חן בעיני) לאחר הצבא אני רוצה ללמוד פסיכולוגיה ואחרי זה כבר נראה (זה עוד רחוק).......

dream3

New member
ואני נוסעת לאילת

פעם אחת עם חברות
ועוד הפעם עם החבר
....

שנוני

New member
החודש שנשאר לי דוקא עמוס למדי

אני מתגיס ב29/7 אני טס לאנגליה נוטסע לבקר חברים ברחבי הארץ לא יאומן כמה שהם מפוזרים...

אוריר

New member
אז מה אם זה ארוך?

אז זהו נגמרו הלימודים נגמרו הבגרויות, זה כולל אנגלית, זה כולל ספרות, אבל זה לא לא לא לא כולל שרות (ומועד ב'). אז מה עושים עכשיו?! הנה הרעיונות שלי
אני אספר לכם מה אני מתכוון לעשות בחופש למרות שזה לא מעניין אף אחד, כולל אותי. ראשית כל, לישון - הסבר: בכל רגע שאתם משועממים, אין לכם מה לעשות ונמאס לכם מהכל, הפתרון המתבקש הוא לישון. זה תמיד עובד. ואם זה הצליח בשיעורי הסטוריה זה יכול לעבוד גם בחופש. דבר נוסף שאני חייב סופסוף לעשות זה: לטייל ולחרוש כל פינה אפשרית בארצנו הקטנטונת. מי צריך אנטליה כשיש נתניה? מי צריך צרפת כשיש את צפת? אני מקווה לטייל כמה שיותר ימים בכמה שיותר מקומות גולן, גליל, בקעה והר - מה שבא ברוך הבא!!! כמו שאומר השיר המפורסם: "קח מקל, קח תרמיל, בוא איתי אל הגליל!!!" אבל תיכנונים לחוד ומציאות לחוד, אמא תנסה להפעיל עלי את עקרון הגבלת השלטון ותנסה להגביל את טיוליי. אני מקווה שאני אצליח למנוע את הסנקציות שלה.
לישון,
לטייל בארץ ישראל
, זהו מה לא מספיק? עבודה אני כבר לא אמצא. זהו אתם מוזמנים להגיב, לשתף או לשתוק. לפי בחירתכם.
קיץ קיץ על החוף!!!!!!

ווווווואו איזה ארוך

צודק לגבי טיולים ברחבי הארץ.... אין כמו ארצנו הקטנטונת

למעלה