יש לי רעיון

פרקשיט

New member
../images/Emo104.gifאחי, אני איתך../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

חוץ מזה, גם רציתי להמליץ....לעשות משהוא בחופש, בשביל אחרים, לא רק לטייל, לעבוד וכו'.........למרות שבשנתיים-שלוש הבאות, זה יהיה הדבר העיקרי שנעשה......כדי לעשות משהוא אחר.... אצלנו יש קיטנת איל"ן--קיטנה לילדים נכים. יש עוד מלא אגודות, קיטנות,וכד' שזקוקות למתנדבים ואפילו רק לעזור לילד של השכנים ללמוד את הנושא שהוא הפסיד כי הוא היה חולה, או משהוא כזה.... דברים כאלה משאירים זכרון וחוויות הרבה יותר עמוקות מאיזה טיול בחו"ל!!!

morethanwords

New member
הלוואי וכל האנשים בעולם היו כמוך...

העולם היה נראה הרבה יותר טוב... את צודקת במאה אחוז

yopop

New member
אז ככה תכנסו זה חשובבבבבב וקצת ארוך

שתי שאלות.....ששאלתי כבר בפורום פיוס...אבל אולי פה יעזרו לי גם.... אבל לפני זה עוד משהו.... דבר ראשון......איזה כיף.....אנחנו מסיימים......רק יום חמישי בגרות אחרונה באמנות שמזה אין לי כוח ללמוד אליה....אבל אין הרבה בררות.בגרות אחרונה אני לא מאמינה שהגעתי לזה.....פעם זה נראה לי כל כך רחוק...:) אממ.....ואנחנו כל הזמן רואים את המסיבת סיום בקלטת וצוחקים..... אבל אני יודעת שאני איכשהו כן יתגעגע...לבית ספר...אני לא מאמינה שאני אומרת את זה...... עכשיו נגיע לעיקר אז ככה....אני מתגייסת ב 24.7.03 ואין לי מושג.....לאן אני הולכת.....כאילו ללכת ללא נודע..... אני מפחדת רצח מהזריקות... והגיוס שלי יוצא יום חמישי אני רוצה לדעת אם אני אשאר שם.....או חוזרת הבייתה......כדי לדעת מה לקחת ליום הראשון....איתי..... אין לי שמץ של מושג.... אז השאלות שלי הם ככה: 1.מישהו יודע לאן מתגייסים הגיוס של ה 24 לשביעי....??? 2.יום שישי שבת....יש מצב שאני נשארת בצבא??? 3. מה לקחת איתי לצבא ביום הראשון.......??? בקשה תעזרו לי.....אני התחלתי להילחץ.......וגם אני הראשונה מבין כל החברות שלי שמתגייסת...... זה מלחיייץץץץץץץ אה....ועוד שאלה......הזריקה כואבת????? לא אני בכלל לא לחוצה......מה פתאום????אני לאאאאאאאאא

פרקשיט

New member
מאיפה נדע אם הזריקות כואבות...

רק סיימנו שמינית......... פורום מתגייסים ופורום סדירים אולי יענו לך!

meital17

New member
כנסי לפורום מתגייסים פה ושם

הם יוכלו לעזור לך בכל מה שנוגע לגיוס.

אני../images/Emo9.gif

מתחיל ש"ש באוגוסט במצפה רמון
בינתים, הספקתי
לנסוע לסיני
למצוא עבודה אני מתכנן
לנסוע ליוון
לנוח הרבה
לבלות עם חברים נ"ב מומלץ בחום לנסוע לסיני, גם זול וגם קרוב (וכולם מדברים עברית

Athlete

New member
לא כואב כמו שמפתיע.

אז ככה דבר ראשון... זה לא זריקה זה משהו כמו 3-4 זריקות מרוב מהירות שדפקו לי אותם לא שמתי לב, אבל הן באמת לא כואבות. דבר שני... בנות לא נשארות אף פעם בבק"ום הם מפונות ישר באותו יום ואם את מתגייסת יום חמישי מאה אחוז שישי שבת את בבית. דבר שלישי... מה לקחת תאמת אני עשיתי טעות ולקחתי מלא דברים, אל תקחי כלום פלאפון כסף אם תרצי לשתות שתיה נורמלית או לאכול אוכל נורמלי וזהו, באמת זהו אם יש לך דיסקמן או מינידיסק בהחלט מומלץ... וזהו קטן עליך באמת קטן עליך כל שאלה נוספת את מוזמנת לשאול אחות שלי... יאללה ביי בהצלחה.

למעלה