יש לי רעיון

mikka123

New member
יש לי רעיון

כולנו יודעים מה הולך לקרות מחר בשעה 16:45... סוף סוף דורון רונה ומאיה יתאחדו וזה כמובן יהיה מאוד מרגש. חשבתי שאולי נוכל לחגוג (???) את סיום הסידרה בדרך הבאה: (דרך אגב - אני חושבת שכבר עשו את זה במקום אחר אבל אפשר לנסות שוב...) מה לדעתכם היה קורה אם היה עוד פרק אחרי פרק 120? מה יקרה עם רונה ודורון? מה יקרה עם גידי ומאיה? האם ורדה ומיכאל יממשו את אהבתם? בקיצור - אם היה המשך לטלנובלה הזו, מה הוא היה? שכל אחד יפעיל את הדימיון וימציא המשך... מה דעתכם?

pompii

New member
אוקיי....

השעה 8 וחצי בערב בבית משפחת קדמי לאחר שנראה פרצופה האמיתי של סמדר המכשפה, לאחר שהתגלו כל הסודות הכי כמוסים על ידי עדותה של ורדה, ושלמה וחברו הלכו בדרכם לעצור את סמדר וורדה המסכנה, ישבה לה משפחת קדמי החדשה והמשופרת על הספה דורון(מחבק את רונה):"שנה חיכיתי לרגע הזה שאני אוכל לשבת איתכן פה ולהקים משפחה חדשה" רונה:"גם אני מאוד מאושרת" באמצע השמחה נשמעות דפיקות בדלת...גידי. גידי נכנס מתנשף אחרי ריצה ארוכה ואומר:"אל תשאלו! סמדר ברחה לשוטרים! היא מסתובבת חופשי עם אקדח ומחפשת אותכם!!!!!!אתם חייבים לברוח, היא בדרך לכאן!" כולם נותרים פעורי פה ומבוהלים לשמע החדשה הרעה, איך יש לה כוח לנחש השחור הזה לעשות עוד פשעים ותככים!!??! דורון ממהר להתקשר למשטרה, רונה מחבקת את מאיה המפוחדת ואומרת לה יהיה בסדר ושסמדר גם ככה טיפשה והיא אפילו לא יודעת להשתמש באקדח לפתע צלצול טלפון...כולם מפחדים לענות אבל בסוף רונה עונה ונשמע קול מפחיד ביותר ומעוות שאומר "אני אבוא לתפוס אותכם, אני עוד אהרוג אותך ואת מאיה בדם קר ודורון יהיה שלי לעולם!!!!!!(בצחוק זדוני ורשע)" רונה ומאיה מתחילות לפחד, הם חובשות את הערכות מגן שהביאו לקראת המלחמה ואוטמות בינתיים את כל הבית בניילונים ומסקינטייפ. דפיקה בדלת. כולם מבוהלים. והדפיקות מתחזקות יותר ויותר. רונה מסתכלת בעיינית של הדלת ורואה אישה עומדת הפוך ושערה חלק ושחור כשל סמדר המרשעת ובידה מחזיקה אקדח קלצ'ניקוב וטיל ארפיג'י ביד השנייה. אף אחד לא קם לפתוח את הדלת ולפתע צץ לו מכתב מתחת לדלת. דורון לוקח את המכתב וקורא "אם לא תפתחו את הדלת אז אני אצטרך לפתוח אותה בכוח!" דורון ממהר לחדרו ולוקח את האקדח שלו שמעלה אבק כבר שנים בבויידם. הוא חוזר לדלת ופותח אותה לאט לאט כשכולם מסתכלים בפחד ובאימה. האישה בעלת השיער השחור מסתובבת לאט לאט. כולם מתים מפחד ולא יודעים מה לעשות. האישה מסתובבת ופרצופה מתגלה. רונה צועקת "יגאל?????" לפתע נשמעות צעקות של גידי "פספסת אהאו אהאו פספסת אהההההההה או!!!!!!!!" האישה מורידה את הפאה שלה ויגאל וגידי צוחקים בצחוק אדיר וכל משפחת קדמי עדיין עם דפיקות לב של טרקטור מתחילים להירגע ולצרוח על השניים המצחקקים.

mikka123

New member
ענק - עכשיו תקראו את שלי

אחרי שהשוטרים הלכו עם סמדר ו-ורדה יושבים רונה דורון ומאיה לאכול ארוחת ערב שרונה בישלה בשניות... דורון שואל את מאיה מה התכניות שלה עכשיו, לפני שמתחילות החזרות האינטנסיביות של בת-שבע. מאיה מתחילה לגמגם ואומרת שכנראה לא תוכל להיות בבת-שבע כיוון שהיא... כן, כן, בהריון. היא בוכה ואומרת שהיא בבעיה קשה ביותר כי אין לה מושג מי האבא. רונה אומרת שהאופציה היא או גידי או אבנר ואפשר לבדוק את זה בקופת חולים. מאיה ממשיכה לבכות ואומרת שיש עוד אפשרות והיא כמעט בטוחה שהאבא הוא אלי מרקו. דורון ורנה המומים ולפתע רונה מתעלפת. כשהיא מתעוררת היא מבקשת לדבר עם מאיה לבד ומספרת לה שגם היא בהריון מאלי מרקו... בינתיים יונתן ואתי שומעים את הבשורות על מעצרה של סמדר ובאים לשמוח עם משפחת קדמי הצעירה. עם בואם הם מוצאים שם את גלית שבאה להתוודות בפני רונה שהיה לה רומן קצר עם אלי מרקו בתקופה שהם היו יחד... גם גלית בהריון מאלי מרקו...

advab

New member
חבר'ה...פשש...איזה רעיונות מקוריים!

נחמד מאוד מאוד אני אפילו לא רוצה לכתוב את שלי כי הוא כלום לעומת שלכם ! כל הכבוד!

למעלה