יש לי רעיון!

יש לי רעיון!

כל אחד יכתוב מידע על ג´קי צ´אן והסידרה אבל כמו הסינים במקום ר´ לכתוב ל´ !!! דוגמא: ראיתי גקי צאן= לאיתי גקי צאן הבנתם? אם כן תתחילו לכתוב!

swirrrly

New member
אממ טעות קטנה..

יש לך לעיון! אוקי.. אממ: היום עוד לא יצא לי ללאות ג´קי צ´אן, אבל אני מתכננת ללאות באלבע וחצי! ואחלה לעיון, המשיכי כך, דלך צלחה!!

איכסה

New member
זה לעיון מאוד טוב

וכדאי להשתמש בו כל הזמן בכל הפלום. או.קיי.?

גקי צאן

New member
שלום לכולם! ../images/Emo13.gif

יש לי הודעה חדשה, ואני מקווה ששיללי תסכים. כתבתי את ההודעה הזאת כבל בשלשול (ווו.. איכס.., ככה זה כשכותבים עם ל´ במקום ר´)... מהיום כותבים למד במקום לייש (ר´), ככה זה המבטא של הדוד ושל ג´קי, וככה הפולום יהיה יותל מיוחד. הלעיון הוא לא שלי, אבל אני חושב שהוא לעיון טוב מאוד. אם נעשה את זה הלבה זמן, לאט לאט נתלגל. אני כבל התלגלתי, מקווה ששיללי תסכים.. בבקשה! גם שיניתי את החתימה האישית...

גקי צאן

New member
נ.ב

עכשיו כשקלאתי את ההודעה זה ממש כאילו הדוד מקליא אותה וזה מצחיק.

swirrrly

New member
לעיון באמת נחמד,

אבל אני מציעה להגביל אותו לק לשלשולים מסוימים, או לפחות לא להשתמש בו בכל הודעה, מכיון שאנשים עלולים להתבלבל בשל כך, בעיקל החדשים.. כל אחד, אבל, יכול בעיקלון לכתוב מה שהוא לוצה, כל עוד זה קשול לנושא הפולום (ועוד כמה מגבלות), ולכן אי אפשל פשוט לקבוע שיהיה כזה מנהג בפולום. אם אתה מעונין לדבל ככה, בבקשה, אך... תנסה לחשוב קדימה. מה גם שזה עלול לבלבל אותך, תוך כדי כתיבת ההודעה. אבל אם אתה לוצה בבקשה, למלות שאי אפשל פשוט להטביע בו בפולום סגנון דיבול מסוים ומאוד דלסטי.

גקי צאן

New member
את באמת צודקת... ../images/Emo13.gif

אני אמשיך לכתוב ככה, ואני חושב שכמה שהפולום יותל מיוחד - ככה יותל טוב. אם שמת
, הפולום הזה לא פעיל מאוד יחסית לפולום חדש, וזה רק יכול לשפל את המצב - אבל בינתיים, זו קהילה ממש נחמדה, ואני מתכוון להשאל בה.

swirrrly

New member
לפי דעתי הפורום במצב בסדר גמור

וזה לא עושה את הפורום ליותר מיוחד אלא ליותר מסורבל. זהו, זאת דעתי. אתה תהיה עם דעתך, אני לא אוסרת עלייך לכתוב ככה.

יופי!!!

אני שמחה שאהבתם את הלעיון!!! ושיללי צודקת לא בכל הודעה או שלשול צליך לעשות ככה!

ayana

New member
חחחחחח../images/Emo59.gif

זה לעיון ממש
!!! תמיד אני לדבר ככה עם חבלים שלי... הם חושבים אני משוגעת אבל זה כיף כיף מאוד! עכשיו שאלה... מישהו מכם גם בסלטים אוהב ג´קי ? כלומל פלט לסידלה?

למעלה