יש לי רעיון

יש לי רעיון

מכיוון שכולנו דיי תקועים בקטע של איך לפעול לגבי השגת שיחה עם אחד מחברי הלהקה,אני מציע שבמקום השארת הודעות במסגרת של פורומים,נקבע תאריך ושעה ונכנס כולנו(כל מי שאכפת לו)לצ´אט "משינה ויובל בנאי" ונדון בתוכנית. מי בעד?

Lenard

New member
אני בעד...

שמתם לב... חזרתי... כולם בעד אבל אף אחד לא קובע שעה.... אני בעד לתת למנהלת הפורום החיננית שלנו לקבוע את השעה. מי של מוצאת בעניו השעה... שיערער...

שלמונזה

New member
יש בעיה קטנה...

עד כמה שידוע לי אופיר עדיין גבר (נכון אופיר?) והוא המנהל שלנו... לדעתי בואו נקבע יום ושעה למשל בערב אחרי 22:00 או משהו, כי לא נראה לי שכולם יהיו פנויים בצהריים... יום טוב לכם

אני אבוא ../images/Emo45.gif אבל למה ב10?!?

לא... לא טוב לי! אני לא מתחברת בכאלה שעות יותר מוקדם אפשר? ויפית, יש לי בעייה עם המסרים אני שולחת לך היום את הקלטת תודיעי לי כשתקבלי אותה, טוב?

שלמונזה

New member
ניצני

אין בעיה אני יגיד לך!!! וגבי הצ´ט אני אישית לא קבעתי שום דבר,כולה הצעתי... מצידי אפשר גם ב- 9 אבל לא לפני...! ולדעתי פשוט כדאי לקבוע למחר כדי שגם אופיר יבוא!!! גיל, מה סגרנו?

טוב, אני אציע משהו... ../images/Emo4.gif

ואל תהרגו אותי אם זה לא מתאים לכם! שמונה וחצי, טוב
*ניצן מתרגשת מההופעה המדהימה כבר שעתיים וחצי רצוף* (נפלאות כפתור ה-rewind בווידיאו)

שלמונזה

New member
no can do

אמרתי מראש, אני פנוייה רק מ 21:00 תחליטו מה שתחליטו אני אמרתי את שלי

שלמונזה

New member
אבל...

ניצן אמרה שלא מתאים לה כ"כ מאוחר!!! (ואיך איך נסתדר בלי ניצן???) לי אישית אין בעיה!

../images/Emo13.gif יאללה, סגרנו 9../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

ותודה יפית! אני מנסה לחשוב על רעיון מקורי לאיחוד בינתיים
שיהיה לכולנו

למעלה