בשביל שנוכל להכיר אחד את השני כל אחד יכתוב על עצמו כמה דברים ואם יש לו תמונה ישים אותה ואז נוכל לדעת מי זה כל אחד פה בפורום ה-ש-ו-ל-ט של אבריל החמודה. נ.ב זה לא רעיון שלי זה של משהי אחרת מפורום אחר פה.
ממצב? אני די חדשה פה קראים לי דבורה ואני מרעננה וזהו ערך מה שיש לי להגיד אז...מי שרוצה לדעת את הדעות שלי על אבריל ובכלל מוזמן לשאול ואם לא אתם בטח תראו אותי רושמת לכם תגובות אז...שיהיה לכם יום טוב
גם אני די חדשה.... קוראים לי אייר, אני בת 14 וחצי (כיתה ט´) ממודיעין. אני מאד אוהבת אינטרנט ומחשבים, מוזיקה (אבריל- כמובן, ווסטלייף, אטומיק קיטן....), טלויזיה (המורדים, חברים....), חיות, ולהנות!
שני, בת 14 וחצי מנס ציונה.. (כמו שאמרתי, אל תתאמצו - זה חור) אממממממ.. חוץ מאבריל *השולטת* (
), אני שומעת בכללית גם את.. Linkin Park Crazy Town Papa Roach P.O.D System Of A Down Puddle Of Mudd Incubus Sum41 Blink182 Jimmy Eat World וכו´ וכו´ וכו´..
היי! טוב אני מעיין בת 15 מרעננה חולה על אבריל! מטורפת על סוסים ורוכבת כבר שנתיים וחצי!(תודה תודה אני יודעת) אני אוהבת לצייר ופעם הייתי חולה על הבאקסטריט בויז ועכשיו.....-לא כל כך... אני משוגעת על אבריל מתה עליה מכורה עליה ומתה שהיא תבוא לארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שומעת ליפעמים לינקין פארק ולא סובלת את בריטני ספירס וכריסטנה אגילרה!וכמובן לא סובלת את מריה קארי! אבל שאקירה בסדר... וכמובן שאבריל שולטת והיא באמת אאאחחחחחחחחחללללללללללללההההההההה אמרתי כבר שאני חולה עליה???
קוראים לי חן ואני בת 14 וחצי מנס ציונה... אני חולה על אבריל-יש לה אחלה שירים והיא פשוט מדהימה! אני משחקת כדור-יד ובכלליות אני מאוד ספורטיבית... אני אוהבת גם את אמינם ופינק... וזהו...