יש לי רעיון!!!!!!

i love yuda

New member
יש לי רעיון!!!!!!../images/Emo63.gif

אני אולי קצת מעתיקה מהרעיון שאתי הציעה בשרשור הקודם ( סורי אחותי, אל תעלבי ) אבל אולי נפתח שירשור רקעים ולא דווקא רק של יהודה אלא של כל שחקני לחיי האהבה.... אני יתחיל ( זה אומנם של יהודה אבל אני יעשה אחרים, מבטיחה)...

אתי בת 15

New member
פצצצצצצצצצצצצצהההההה ../images/Emo41.gif

והנה שלי אבל לא לצחוק עשיתי את זה תוך שתי דקות.... לא מושקע בכלל!

אתי בת 15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo41.gif

שכחתי את התמונה! איזה דפוקה אני חחחחחחחחחחחח

SofyTofy

New member
נו באמת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

זה פורום לחיי האהבה לא פורום יהודה לוי
אמורים לדבר כאן על הסדרה ולא רק על יהודה - או לפחות על כל השחקנים ולא רק יהודה כל הזמן... ויכולתם לשרשר את הרקעים לשירשור תמונות הקודם, חבל סתם להציף את הפורום בשירשורי תמונות, עדיף לכתוב מאשר להעלות תמונות (אפשר כמובן תמיד להוסיף קבצים להודעות הרגילות). בואו נשמור על הפורום כפורום לחיי האהבה, ולא כפורום יהודה לוי או פורום קבצים ותמונות.

מה את רוצה שאני יעשה? ../images/Emo41.gif

ילך לאסוף תמונות של שחקנים אחרים לעשות מהם משהו? לא! אני מעריצה את יהודה וזה מה שאני ישים כול אחד ישים תמונות של מי שהוא מעריץ.... ובקשר לשרשור אני לא קשורה אבל לדעתי זה טוב שהיא פתחה עוד שרשור!

SofyTofy

New member
אתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

עכשיו אנחנו יודעים ב"אלמוני בסתם" שטען שהוא יהודה (ועדיין טוען לפי הכרטיס האישי
) הוא בעצם אתי
למה עשית את זה והתחזית ליהודה

hila tet

New member
טוב כולם להיכנס../images/Emo124.gif

זאת לא אתי! אני לא יודעת מי זה היה אבל אתי בכלל לא יכולה להיכנס לפורום כי יש לה בעיה עם המחשב אפשר להשיג אותה באיי סי קיו! זהו! אתי לא אשמה אבל אין לי מושג מי כן!

i love yuda

New member
ירדן ממי...תכנסי...

אם את רוצה אין לי בעייה להכין לך רקע של סופי... רק תשמי 3-4 תמונות שאת רוצה שאני יעשה לך את הרקע איתם...

SofyTofy

New member
זה לא הקטע...../images/Emo103.gif

זה לא קטע של סופי
דווקא. אני לא רוצה שהפורום יהפוך לפורום יהודה לוי או פורום תמונות וקבצים או פורום תמונות וקבצים של יהודה לוי. זה חבל.

דייייייייי

איך אתם עושים אז זה?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!??! בצייר אי אפשר לעשות את זה אז איך אתם עושים את זה????

למעלה